Stolt kaptein

Det var spesielt for Lucas å kunne bære kapteinsbindet i vennskapskampen mot Rangers. Midtbanespilleren, som vil være suspendert til helgen mot Norwich, mener de røde har mer å gå på.

- Det var spesielt for meg, innrømmer brasilianeren overfor liverpoolfc.tv, etter å ha vært kaptein for Liverpool mot Rangers.  – Jeg er fortsatt ung og har ikke hatt sjansen til å være kaptein tidligere.

- Jeg er klart at jeg gjerne skulle ønske vi hadde fått et bedre resultat, men jeg er virkelig stolt over å ha ledet laget. Det betyr mye for meg i en slik stor klubb som Liverpool.

- Vi er skuffet over resultatet, vi ønsket å vinne kampen. Vi så imidlertid spillere som Fabio, Glen og Agger som er tilbake fra skader, og slik sett var denne kampen viktig. Nå kan vi konsentrere oss om Premier League.

- Jeg vil dessverre være suspendert til neste kamp, men jeg vil være der for å heie frem spillerne. Jeg synes vi fortjente å vinne mot Manchester United. Vi spilte veldig bra og må ta det positive med mot Norwich, forhåpentligvis ta tre poeng og komme nærmere topp fire.

- Jeg tror vi har mye mer å gå på. Det er mange nye spillere som kom inn i sommer og det tar alltid tid å etablere seg og få en forståelse spillerne imellom.