Suarez: - Drømmedebut

Luis Suarez karakteriserer debuten med scoring og seier foran The Kop som en drømmedebut. Tror han og Carroll vil utfylle hverandre godt.

Luis Suarez fant veien til nettmaskene foran The Kop kun 16 minutter etter at han ble byttet inn mot Stoke i går. Han kunne ikke ha bedt om en bedre start på Liverpool-karrieren.
- Jeg synes det var en drømmedebut. Alle vil si det er en drømmedebut. Bare å få være på banen i noen få minutter og klare å score foran The Kop, det er det man drømmer, uttalte Luis Suarez på dagens pressekonferanse ifølge Liverpoolfc.tv.

- Det var slik jeg forestilte meg at det ville være. Det var slik jeg forventet det etter å ha sett engelske kamper på tv i Nederland.

- Det er en tøff, sterk liga og vanskelig å skape muligheter og målsjanser. Det er noe jeg må lære å tilvenne meg. Jeg må bli vant til den type kamper og prestere i dem.

Det spekuleres om “The Dubious Goal Panel” kommer til å frata Luis Suarez debutscoringen ettersom Stoke-forsvarer Andy Wilkinson klarerte ballen i stolpen før den skrudde over streken. 24-åringen er imidlertid optimistisk om at han får kreditert scoringen.
- Jeg feiret tydelig som det var min scoring! Forhåpentligvis er den min. Den som tar avgjørelsen vil gjøre det i min favør.

- Jeg håper jeg kan score like mange (som jeg gjorde i Nederland). Min første målsetting er å hjelpe laget, enten det er å score mål eller bare hjelpe i det generelle spillet. Det som teller er laget, ikke individene.

Luis Suarez satt ved siden av nyervervelsen Andy Carroll og manager Kenny Dalglish på dagens pressekonferanse. Uruguayaneren håper at de to spissene kan klare å utfylle hverandre.
- Han er en typisk høy nummer 9, og en jeg spiller jeg historisk kan kombinere bra med. Det er et lovende makkerskap.

- Liverpool kommer alltid til å være kjent som en av de største i europeisk målestokk. Dere kan bare se på antall trofeer de har vunnet - det inntrykket og den historien har de foran seg gjennom hele Europa.

- Det har alltid vært en drøm for meg å komme til en stor klubb i England og spille. Jeg har kommet til en meget stor klubb i England i Liverpool. Det har vært mitt ønsket å komme hit. Jeg er meget fornøyd med at det har gått i oppfyllelse.