Suarez drømmer om Barcelona

Luis Suarez drømmer om en dag å spille for Barcelona. Uruguayanerens agent er Pere Guardiola, broren til nåværende Barcelona-manager Pep.

-Før jeg møtte Pere Guardiola, min nåværende agent, hadde jeg enillusjon, en drøm om å få sjansen til å spille for Barcelona.Pere er en person med kontakter i Barcelona gjennom sin bror, men somyrkesutøvere har de et helt profesjonelt forhold. Dersom PepGuardiola ønsket å hente meg til Barcelona, ville han gjøredet uavhengig av hvem som representerer meg, uttalerLiverpool-spissen til Don Balon.

Suarez avslører ellers athan ikke følte noe press på seg for å oppnå umiddelbar suksessetter overgangen fra Ajax til Liverpool.

- Liverpool haddeakkurat hentet en annen spiss (Andy Carroll, red.anm.), og ingen avoss følte noe press eller ønsket å bevise noe. Vi kjente tilkvalitetene til Fernando Torres, som vi skulle erstatte, men jegmåtte bare spille mitt eget spill.

Suarez avslører også athan søkte råd hos nettopp Torres like etter at han hadde flyttettil Merseyside.

- Han sa jeg måtte være den samme spillerensom kom til klubben, og ikke prøve å forandre meg. Han sa også atLiverpool er et stort lag, at jeg ville nå langt og vokse somspiller. For meg virket dette å være gode råd.

- Amsterdamer selvsagt helt annerledes enn Liverpool, men Liverpool er også enstor by. Folk behandler meg bra, og jeg har ingenting å klage på.

- Jeg har et godt forhold til Dirk Kuyt, fordi vi beggesnakker nederlandsk, og det var perfekt å ha en angrepspartner somsnakket samme språk som meg. Jeg er også mye sammen med despansktalende spillerne, som Maxi Rodriguez, Lucas Leiva, RaulMeireles og Pepe Reina.

Nå fokuserer 24-åringen på CopaAmerica, hvor han ønsker å nå minst like langt som i fjoråretsVM, der Uruguay spilte semifinale.

- Jeg tror Uruguay alltidvil være en av kandidatene til å vinne Copa America. Heldigvisspiller vi bra nå. Målet vårt er å kjempe om tittelen. Vi erydmyke foran turneringen, og prøver å ha den samme holdningen tilmesterskapet som vi hadde til fjorårets VM. Vi er seriøse, ogjobber for å nå vårt mål, som er å vinne.

- Jeg tror allesør-amerikanske spillere drømmer om å vinne Copa America, men vimå ta en kamp om gangen. Det er den beste måten å nå sine målpå.