Suarez drømmer om Europa

Luis Suarez ønsker å spille i Champions League med Liverpool jo før jo heller. Men i første omgang fokuserer han på at laget skal kvalifisere seg til neste års Europa League.

Liverpool har åtte kamper igjen å spille, og kjemper for å kapre femteplassen i årets Premier League.

- Vi er nå fire poeng bak femteplassen, og vi må forsøke å komme så høyt på tabellen som mulig, for å gjøre et godt inntrykk. Neste sesong blir viktig. Forhåpentligvis kan vi gjøre det skikkelig bra, slik at vi klarer å kvalifisere oss for Champions League. Liverpool er nemlig en Champions League-klubb, uttaler uruguayaneren til Liverpoolfc.tv.

Spissen forteller at han har funnet seg godt til rette i Liverpool by.

- Livet er godt her. Nå har jeg fått meg eget hus, og når jeg går i bygatene opplever jeg at fansen respekterer meg, og tillater meg å tilbringe tiden med familien min. Jeg er veldig godt fornøyd med klubben og mine lagkamerater, og har blitt overrasket over hvor bra alt har vært.

- Liverpool er blant verdens beste klubber. I de siste kampene har vi virkelig blitt bedre og spilt bra. Jeg håper vi fortsetter å plukke poeng.

- Du frykter alltid at det ikke skal gå så bra i starten, men varmen som folk har vist, hvor mye fansen elsker klubben, og støtten fra mine lagkamerater, har virkelig hjulpet meg. To måneder er gått, og fansen har behandlet meg veldig bra, og jeg er virkelig godt fornøyd.