Suarez en nøkkelperson i Coates-overgangen

Sebastian Coates avslører til Liverpoolfc.tv at Luis Suarez overbeviste ham om at Liverpool var riktig klubb å skrive under for.

Den 20 år gamle midtstopperen skrev under på en langtidskontrakt på Melwood i går kveld.

- Luis fortalte meg mye om Liverpool, men mest av alt fortalte han meg om fansen. Han fortalte hvor lidenskapelige de er og hvordan de støtter laget sitt. Jeg fikk oppleve det selv på lørdag, da fansen virkelig støttet lagert mot Bolton. Det var flott å se, uttaler Coates.

- Luis fortalte meg også om historien og tradisjonene til klubben, og jeg er veldig spent og glad for å være her. Jeg har forlatt en flott klubb i Nacional, og skrevet under for en annen flott klubb med en fantastisk historie.

- Det å ha en landsmann ved min side i en slik storklubb er veldig viktig for meg. Jeg vet Luis vil bidra til at jeg finner meg til rette. Vi kommer fra den samme kulturen, og har de samme skikkene. Så det vil hjelpe meg mye å ha ham her.

- Som spiller ønsker du å vinne alt, men jeg vet jeg må ta ett steg om gangen. Jeg må trene hardt og være klar når jeg skal ut på banen og spille. Jeg ønsker å vinne så mye som mulig med Liverpool, og det inkluderer ligatittelen og alle cuper vi deltar i. Vi må sette oss høye mål, sier den ambisiøse uruguayaneren.

- Selv om jeg ikke hadde skrevet under ennå, ønsket jeg virkelig at jeg kunne ha spilt mot Bolton. Fra det øyeblikk jeg satte meg på tribunen, lengtet jeg etter å gå ut på banen.

- Jeg vet at når jeg får sjansen til å spille, må jeg prestere opp mot mitt beste. Jeg er veldig glad for å være her. Når jeg ankom stadion ble jeg behandlet veldig bra av alle, og jeg håper å betale folk tilbake for alle lykkeønskningene jeg har fått, avslutter Coates.