Suarez får hvile om nødvendig

Kenny Dalglish sier at man ikke vil gjøre noe forhastet, og kaste Luis Suarez rett inn i ligastarten dersom han ikke er klar. Spilleren skal få hvile etter en travel sommer. Leiva tilbake neste uke.

Det har vært mange spekulasjoner om hvorvidt Luis Suarez vil bli spilleklar for Liverpool til sesongstarten 16. august. Angriperen ble Copa America-mester etter et flott mesterskap så sent som søndag kveld, og vil nå ha ferie til 5. august. Kenny sier at han ikke vil kaste Suarez rett inn i laget til seriestart dersom spilleren ikke er klar.

- Det han har prestert i Copa America er fantastisk. Prestasjonene hans har vært glimrende, og Uruguay vant turneringen i tillegg til hva han oppnådde individuelt, og laget er jo det viktigste, sier Kenny til Liverpoolfc.tv.

- Han fortsatte slik han forlot oss. Han bidro fantastisk for oss etter at han kom i januar, og jeg er sikker på at han ser frem til starten av sesongen, spesielt etter å ha vunnet Copa America.

- Vi ser frem til å få han tilbake. Han vil ha en god pause nå, og forhåpentligvis har vi han her igjen om noen uker for å se hvordan han er, og så ta det derfra.

- Vi kommer ikke til å forhaste han. Det er viktig at spillere får hvile. Det er viktig at han er klar for å kjempe når han kommer tilbake. Fordi han har spilt så langt ut i juli så får han kun noen uker fri, men jeg er sikker på at det ikke vil ta lang tid å få han klar og skarp igjen.

- Vi får se hvordan han er når han kommer tilbake, og bare la han nyte ferien.

Lucas Leiva og Brasil hadde ikke noe velykket Copa America, men også han ferierer for tiden etter sin deltakelse i turneringen.

- Lucas er tilbake neste uke. Vi får se hvordan formen hans er. Turneringen for hans del gikk ikke like bra som for Luis, men han var fantastisk for oss forrige sesong, og vi gleder oss til å ha han tilbake, og han bør være bra uthvilt.