Suarez håper på spill i Europa

Luis Suarez har et sterkt ønske om å spille i Europa League med Liverpool neste sesong. Nå maner han sine lagkamerater til full innsats foran de tre siste ligakampene. Kamper som vil bli helt avgjørende for om Liverpool får spille i Europa i 2011/12.

Uruguayaneren scoret sitt tredje mål for Liverpool mot Newcastle søndag ettermiddag. Nå håper han at flere nettkjenninger skal føre til at de røde kaprer femteplassen foran nesa på Tottenham.

- For meg er ikke Europa League noen B-turnering. For meg er det en viktig turnering. Europa League er den type turneringer du ønsker å spille i. Det er vårt mål for denne sesongen. Når jeg kom hit, ønsket jeg å hjelpe Liverpool å nå det målet, sier Suarez til Liverpool Daily Post.

- En stund så det veldig vanskelig ut, men vi har fortsatt å vinne, samtidig som vi har håpet på at Tottenham skulle avgi poeng. Når Tottenham nå kommer til Anfield, vil det være sesongens viktigste kamp, legger han til.

- En klubb som Liverpool kan bare tenke på en måte. Klarer du å kvalifisere deg for Champions League, er målet å vinne turneringen. Blir du med i Europa League, er målet selvsagt å vinne den turneringen. Det er slike mål en klubb som dette må sette seg. Vi må gjøre alt vi kan for å vinne så mange turneringer som mulig.

- Det gjenstår fortsatt tre kamper å spille, og vi må forberede oss selv veldig godt til disse kampene, slik at vi sørger for å ta maksimalt med poeng.

- I fotball er ikke noe enkelt. For meg er det nå viktig å bli vant til mine lagkamerater, og jeg prøver å gjøre det så godt jeg kan. slik at jeg kan hjelpe laget på alle mulige vis. At jeg blir kåret til banens beste spiller i kamper betyr ingenting. Det som betyr noe, er at vi fortsetter å vinne kamper og klatrer på tabellen.