Suarez hylles av landslagssjefen

Luis Suarez sendte Uruguay til finalen av Copa America med sine to scoringer i natt. Nå hylles han av landslagssjef Oscar Tabarez.

Uruguay kan overta rekorden og ta sin 15. Copa America-tittel dersom de vinner søndagens finale. Luis Suarez var sentral og scoret begge målene da de i natt slo Peru 2-0 i semi-finalen. Landslagssjef Oscar Tabarez er full av beundring for Liverpool-angriperen.

- Suarez er en verdensklassespiller. Vi snakket om å ha mer trøkk på topp, og det var slik vi fikk det første målet vårt da Forlán og Suarez viste seg frem. Etter det forsøkte Peru å angripe, men vi hadde det under kontroll, sa landslagssjefen etter kampen.

Luis Suarez er nå delt toppscorer i turneringen, etter sine tre fulltreffere så langt. Hovedpersonen selv var fornøyd når finaleplassen var sikret.

- Nå må vi kose oss med det, feire seieren, og fokusere på hovedmålet som er finalen. Vi visste at Argentina kom til å angripe mot oss (i kvartfinalen), men i dag måtte vi gå ut der for å spille og angripe, sa Suarez til pressen.