Suarez månedens spiller

Luis Suarez ble i dag kåret til Standard Chartered LFC Player of the Month for mars måned. Spissen fikk 79% av stemmene i kåringen. Dirk Kuyt og Pepe Reina fulgte på de neste plassene.

Selv om Kuyt scoret hat-trick i 3-1 seieren over Manchester United, gjorde Suarez såpass inntrykk på supporterne i de to kampene han spilte i mars at han likevel vant kåringen med klar margin. Suarez var som kjent involvert i alle de tre scoringene til Kuyt mot erkerivalen fra Manchester, og han scoret også et sensasjonelt mål mot Sunderland.

- Dette er en flott by og et flott lag, og jeg er veldig glad over å være her, sa Suarez til Liverpoolfc.tv da han ble overrakt utmerkelsen på Melwood i dag.

- Folk har behandlet meg meget bra, og det har ikke tatt lang tid å finne seg til rette. Det er overraskende at jeg vinner en slik pris så tidlig, da jeg kun har vært her et par måneder. Men denne prisen skal hele laget ha honnør for, da alle har jobbet meget hardt, fortsetter uruguayaneren.

- Oppgjørene mot Manchester United er klassiske kamper, og vi håper alltid at de går bra for oss. Heldigvis gikk det veien denne gangen. Det viktigste var å vinne, og jeg er glad for at vi gjorde det.

- Nå håper vi å avslutte sesongen med å komme blant de fem beste. Det blir vanskelig, men det er viktig å spille bra i de kommende kampene. Neste år gjør vi det forhåpentligvis bra, og blir blant de fire øverste slik at vi kvalifiserer oss for Champions League igjen, avslutter Suarez.