Suarez med rett fokus

Dirk Kuyt sier at Luis Suarez konsenterer seg om det han skal gjøre, til tross for alt presset utenfra. Spillerne må ha tro på at de kan begynne å score mer regelmessig. Daniel Agger 27 år.

Luis Suarez har vært i medienes søkelys over lang tid, men svarer fortsatt med å levere ute på banen. Spissen hadde likevel ikke scoret siden oktober, før han ble matchvinner mot QPR på lørdag. I et Liverpool som har beskjedne 18 mål på 15 ligakamper er det dokumentert at de røde generelt har hatt problemer med å finne nettmaskene denne sesongen.

- Det var virkelig godt å se Luis score igjen, sier Dirk Kuyt til Liverpool Echo. – For oss er det viktig uansett hvem som scorer, men det gjelder spesielt Luis. Jeg synes han spilte meget bra.

- Han er en utmerket proff og han har bare fokusert på hva han skal gjøre. Han er fornøyd med støtten han får fra klubben, fra manageren, fra spillerne og fra våre supportere.

- Dette er Premier League slik at folk vil prøve å gjøre alt de kan for å stoppe deg og få deg ut av kampen. Jo bedre du er, jo mer vil de prøve. Det gjelder ikke minst en stor spiller som Luis, men han håndterer det glimrende.

- Vi spilte meget bra, men er bare litt skuffet over at vi kun scoret en gang, fortsetter Kuyt. – Vi burde ha avgjort kampen i første omgang og hadde nok sjanser i den første halvtimen til å lede med to eller tre mål.

- Ved pause sa vi til hverandre at vi bare måtte holde det gående. Vi hadde tro på oss selv og at vi kunne vinne kampen. Vi fikk bare et mål, men det viktigste var at det ble tre poeng.

- Vi har skapt så mange sjanser og leder statistikken over hvor mange ganger vi har truffet stang eller tverrligger denne sesongen. Dette er noe vi må forandre på. Enkelte ganger behøver du litt flaks og det virker som om de keeperne som kommer til Anfield spiller årets kamp når de er her.

- Vi må fortsette å tro på oss selv. Vi hadde mange spillere på banen på lørdag som kan score mål. Jeg er sikker på at vi snart vil score på flere av våre sjanser.

- Fotballen er av og til slik, kommenterer 31-åringen på at han selv ikke har kommet i målprotokollen denne sesongen. – Jeg vet hvordan dette fungerer. Forrige sesong scoret jeg i fem eller seks kamper på rad og alt gikk inn. Denne sesongen har jeg bare vært litt uheldig ved å være i feil posisjon til feil tid, eller jeg har brent de sjansene jeg har fått.

- Jeg vil bare arbeide enda hardere, og jeg er sikker på at slik som laget nå spiller vil de som uansett måtte spiller lengst fremme score mye mål.

Liverpools danske midtstopper Daniel Agger fyller i dag 27 år. Vi gratulerer!