Suarez med scoring i Copa America

Luis Suarez tegnet seg på scoringslisten, men Uruguay klarte bare 1-1 mot Peru i sin åpningskamp i gruppe C i Copa America i natt.

Suarezsatte ballen i mål på overtid i første omgang, og utlignet dermedledelsen som Peru hadde tatt midtveis i omgangen.

Uruguaybegynte kampen best, og både Suarez og Forlan testet Perus keepermed skuddforsøk tidlig i matchen. Men Peru kom inn i kampen igjen,og tok en overraskende ledelse takket være en soloprestasjon avPaolo Guerrero i det 24.minutt.

Suarezsitt utligningsmål kom da han mottok en gjennombruddspasning fraNicolas Lodeiro like før pause. Alene med Perus keeper skled han ballen lavt tilside for målvakten.

I annen omgang var Uruguaynær ved å ta hjem seieren da Suarez serverte ballen på et sølvfattil Forlan, men sistnevnte skjøt håpløst himmelhøyt over.

Motslutten av kampen var imidlertid Peru nærmere å ta alle trepoengene enn Suarez og hans lagkamerater. Suarez spilte forøvrighele kampen.

Etter kampen saLiverpool-angriperen at han var glad for å score mål, men han varikke spesielt fornøyd med uavgjort mot Peru.

- Vi visste atPeru ikke ville gi ved dørene, akkurat som alle andre nasjoner. Somspiss er det hyggelig å score, men det er ikke tilfredsstillende åikke vinne når vi har gitt alt. Vi leter ikke etter unnskyldninger.Vi hadde noen sjanser. Vi hadde kanskje mer opplagte sjanser i annenomgang, men vi trenger ikke lete etter unnskyldninger, sa Suarez tilpressen etter matchen.

Nattens resultat betyr at Uruguay harfått litt ekstra press på seg før møtet med Chile i neste kamp,natt til lørdag.

- Alle kamper er nøkkelkamper. Den nestekampen kan vise seg å bli en av de viktigste vi spiller. Denne varogså viktig, for å gi oss en god start, uttalte Liverpool-spissen.