Suarez på scoringsjakt

Luis Suarez scoret i Liverpools tre første kamper denne sesongen, men har gått målløs fra de siste fire oppgjørene. Kenny Dalglish hyller lagspilleren Suarez.

Kanskje kan det være verdt å sette noen kroner på at Luis Suarez scorer mot Wolverhampton i ettermiddag? Søramerikaneren har i hvert fall bare vært nære nettkjenning etter at han i de tre første kampene mot Sunderland, Arsenal og Exeter var i målprotokollen. Manager Kenny Dalglish understreker imidlertid at hans nr.7 er mye mer enn bare en målscorer.

- Luis har vært fantastisk for oss siden han kom inn døra i januar, slår Dalglish fast overfor Liverpool Echo.

- Han ønsker å spille hele tiden. Han elsker å spille og bidrar alltid med noe. Han var involvert i det første målet som Craig scoret mot Brighton.

- Noen folk vil bedømme spillere kun ut fra antall mål, men vi verdsetter ham etter resultater og de bidrag han gir ute på banen. Enten det er å score et mål, skape et mål eller redde et mål, det spiller ingen rolle.

- Luis er ikke egoistisk – han er veldig mye en lagspiller. Det kan være at han blir skuffet over ikke å score i siste kamp, men han var fornøyd med resultatet. Det er ingen som noen gang har vært på en fotballbane som aldri har misset på en sjanse. Det er hvordan du reagerer på det som er viktig. Jeg misset trolig mer enn noen andre, men det er den neste sjansen som alltid er den viktigste.