Svenske uten hastverk

Liverpools speidere har fulgt den 19 år gamle AIK-spilleren Alexander Milosevic den siste tiden, men svensken har ikke hastverk med å komme ut i Europa.

Milosevicblir angivelig fulgt både av Arsenal, Liverpool, Tottenham ogSunderland, men spillerens agent, Nenad Lukic, sier at midtstopperenønsker å fortsette sin fotballutdanning i hjemlandet en stundtil.

- Penger er ikke av interesse for oss. Det viktigste er åvelge det riktige for Alex. For de klubbene vi snakker om her, er detalt for tidlig. Alexander vil spille for en stor europeisk klubb iløpet av noen få år, men ikke ennå. Jeg har aldri prøvd åmarkedsføre ham heller. Jeg kan med hånden på hjertet si at jegikke vet hvordan situasjonen er for øyeblikket, siteres Lukic avFotbolldirekt.

- Jeg har overlatt alt til AIK. Han er deresspiller, og han har kontrakt med dem i fire år til. Han bør minstta ett år til her. Han har spilt bare en vår i Allsvenskan. DersomAIK får et enormt bud ut av det blå, så kan jeg forstå at detblir vanskelig å avslå. Men jeg håper og tror at de tar hensyn tilAlexander, og motstår det. Det blir vanskelig å sitte stille nårklubber som Arsenal og Liverpool viser interesse, men han kan greiedet, legger agenten til.