The Times: LFC frykter nytt Torres-bud

Ben Smith og Tony Barrett kjører nå en sak i The Times, der de skriver at Liverpool FC frykter at Chelsea vil legge inn et forbedret bud på Fernando Torres senere i dag.

Det er tydelig at London-klubben nå gjør et forsøk på å prise Fernando Torres bort fra Anfield. Et bud på £35M ble avslått av Merseyside-klubben i går. Roman Abramovich skal være villig til å sette ny personlig transferrekord for å sikre seg Liverpools toppscorer.

Smith og Barrett skriver at Liverpool forventer at Chelsea legger inn et forbedret bud om kort tid, men på Anfield hevder man fortsatt hardnakket at det er uaktuelt å selge. De røde gjorde det også helt klart i går at de ikke ønsker ytterligere bud fra Chelsea velkommen.

The Times hevder at det finnes en klausul i Torres sin kontrakt som gjør at han kan forlate Liverpool dersom en klubb byr £50M for hans tjenester. Avisen tror imidlertid ikke at London-klubben vil øke budet til mer enn £40M nå til å begynne med.

The Times hevder at Chelsea med sin interesse nå vil forsøke å påvirke Torres til å legge inn en transfersøknad til sommeren, selv om hans kontrakt med Liverpool ikke løper ut før sommeren 2013. Avisen anser altså Chelseas utspill nå som taktikkeri foran sommerhandelen, mer enn et reellt forsøk på å sikre seg spanjolen nå i januar.