Tilbake i form

Glen Johnson sier at han nå er tilbake til sitt beste etter skadeopphold. Han trives med Kenny og treningene, og håper på 5.plass og spill i Europa League. Samtidig lengter han etter en god ferie.

- Hvis du er skadet, selv om det ikke er så langvarig, vil det alltid være vanskelig å komme tilbake i form. Nå har jeg imidlertid fått spille noen kamper og føler meg bra, sier Glen Johnson til LFC Weekly.

- Kenny og staben hans har sørget for at vi har fått selvtilliten tilbake. Han ønsker bare at vi skal gå ut på banen og spille slik vi kan.

- Intensiteten på treningene har hjulpet oss hundre prosent. Treningene har vært glimrende. Det er kort og intense økter, som skjerper deg. Det her ingen som står og henger og kjeder seg, fortsetter backen og kommer kanskje med et lite stikk til forgjengeren Roy Hodgson og hans metodiske treningspass? – Når du trener står du på til du er ferdig og det er moro å holde på med. Når du trives, gjør det også at du ønsker å ta i litt ekstra.

- Jeg har ingen ting å utsette på treningene. Når det er slik, da er det også lettere å ta det meg seg til kamper. Du trener slik du er ment å spille.

- Jeg synes det er en god turnering å være med i og vi bør være glade om vi greier å komme dit, sier Glen Johnson om det at Liverpool fortsatt kan ha en mulighet til å ende på 5.plass og kvalifisere seg til Europa League.

- Det er en veldig lang turnering, men likevel noe som er verdt å vinne. Jeg tror du bare må ta en kamp av gangen i Europa League. Du kan egentlig ikke si at det er en byrde i forhold til Premier League siden det uansett ikke er noen garanti for hvor bra du vil gjøre det i ligaen selv om du ikke spiller i Europa.

Sesongen avsluttes som kjent med bortekampen mot Aston Villa på søndag, og selv om Glen Johnson ventelig vil være opptatt med spill for England i begynnelsen av juni, ser han fram til en sommer og en ferie som vil bli noe lenger som følge av et det ikke er noe stort sluttspill.

- De som var med i VM i fjor sommer hadde et par ukers ferie, noe som ikke er mye siden det er like viktig å få nok hvile som det er at du trener hardt. Det er begrenset hvor mye kroppen tåler

- Jeg synes en fikk bevis på det i løpet av sesongen da flere av guttene som var med i VM pådro seg skader og var ikke i toppform. Det har definitivt innvirkning, slik at vi nå ser fram til å få en god pause for å være pigge til pre-season.