To kampdatoer i Asia bekreftet

Liverpool spiller mot Guangdong Sunray Cave på Tianhe Stadium i Guangzhou i Kina klokken 20.00 lokal tid onsdag 13. juli. Deretter møter de et Malaysia XI på Bukit Jalil Stadium i Kuala Lumpur i Malaysia lørdag 16. juli klokken 17.45 lokal tid. Ingen dato for kampen i Sør-Korea ennå.

Asia-turenstarter altså med en kamp mot Guangdong Sunray Cave i Guangzhou,Kina. Denne kampen spilles onsdag 13.juli. Avspark er klokken 20.00, noe som tilsvarer klokken 14.00 skandinavisk tid.

De røde møterderetter Malaysia XI lørdag 16.juli. Kampen blir organisert av detmalaysiske fotballforbundet, og spilles på Bukit Jalil NationalStadium i Kuala Lumpur. Avspark er satt til klokken 17.45 lokaltid, noe som tilsvarer klokken 11.45 skandinavisk tid.

- Liverpool FC tar disse kampene veldig seriøst. Kampeni Malaysia vil bli en viktig del av forberedelsene for2011/12-sesongen, og det blir en sjanse for våre fans i Malaysia til åkomme nærmere sine helter, kommenterer Liverpools administrerendedirektør, Ian Ayre, til klubbens offisielle nettside.

- Visamarbeider tett med vår hovedsponsor Standard Chartered og våreandre turpartnere, Adidas og Carlsberg, for å levere en best muligpreseasontur, legger han til.

I forbindelse med kampen iMalaysia vil Courts også være offisielle partner.

- Dettevil være en historisk fotballkamp, da det vil være første gang atLiverpool FC spiller på malaysisk jord, og mange er svært opprømte.De røde har svært mange fans i Malaysia. Vi har satt opp kampen påen lørdag, med avspark 17.45, slik at alle kan komme å se, sierJulan Kam i ProEvents.

- Jeg ser fremt il å reise med lagettil Asia. Det er flott at vi kan gi våre supportere i Malaysia ogKina en sjanse til å se laget spille. Vår forrige tur til Asia i 2009 var en stor suksess, og vi er henrykte over å skulle returnerei sommer, uttaler manager Kenny Dalglish.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.