Torres debuterer mot Liverpool

Chelsea bekrefter at Fernando Torres vil spille på søndag dersom han er i fysisk god nok form. Pako Ayestaran mener klubbskifte var riktig både for Torres og Liverpool.

Carlo Ancelotti sa etter kveldens kamp mot Sunderland at det går mot debut for Torres mot Liverpool førstkommende søndag.

- Vi må teste ham i morgen og i overmorgen. Hvis han ikke har noen problemer, da vil han spille mot Liverpool. Jeg tror ikke det vil være noe problem da han spilte siste kamp for Liverpool.

Pako Ayestaran, tidligere assistent til Rafa Benitez og medvirkende til å få landsmannen til Anfield, mener at et salg til Chelsea på nåværende tidspunkt var det beste for alle parter.

- Slik det er for øyeblikket var dette den beste løsningen, mente Pako overfor Sky.

- Jeg vet ikke hvorfor, men han underpresterte. Vi kan ikke sette spørsmålstegn ved spillerens kvalitet, han er en førsteklasses spiller, men han underpresterte.

- Den nåværende verdien på en spiller avhenger av potensiell kvalitet og motivasjon. Hvis du kalkulerer potensiell kvalitet, er den kanskje på £60M, men han viser ikke sitt beste som kanskje betyr at verdien er på £30M.

- Da han gikk fra Atletico Madrid til Liverpool ønsket han å vinne noe. Noe tenker han på det samme.