Torres forventes å trene i dag

Ubekreftede meldinger sier at Fernando Torres er ventet å delta i en senere økt på Melwood i dag. Bekreftet: Torres er på Melwood. Dalglish klar for fysisk test mot Stoke.

Torres i Liverpool
Redaktøren Paul Rogers på Liverpools hjemmeside liverpoolfc.tv skriver på twitter at Fernando Torres vil være med på en senere økt på Melwood i dag, slik det hele tiden har vært planlagt. Det er fortsatt intet nytt angående et forventet bud fra Chelsea, etter at Torres sent fredag kveld fikk avslag på en skriftlig transfersøknad.
Sky Sports News bekrefter at Fernando ankom Melwood litt før kl 14.00.


- Vi må tilpasse oss Stoke
Kenny Dalglish er ikke bekymret over å møte et Stoke som legger opp mye av sitt spill med høye baller inn mot et arsenal av spillere som er nær to meter.

- Min neste utfordring som manager ute på banen er å møte Stoke på Anfield onsdag kveld, sier manageren til liverpoolfc.tv. – Jeg har alltid måttet tilpasse meg ulike spillestiler som manager. I min første tid som manager i Liverpool måtte vi spille mot lag som Millwall, som hadde et veldig direkte spill med Teddy Sheringham og Tony Cascarino, eller Wimbledon som hadde John Fashanu lengst fremme.

- Det er ikke noen fastsatt måte å spille fotball på. Stoke har like stor rett til å si at prinsippene til Liverpool eller Manchester United er like mye feil som deres prinspiller. Stoke spiller på det de kan og vi må bare godta det.

- Hvorvidt det er pasningsspillet til Arsenal eller de lange innkastene til Stoke, du må bare prøve å håndtere det. En må gi Tony Pulis kreditt for den gode jobben han gjør i Stoke. Det er sunn fornuft for en manager å bruke en stil som passer til de spillerne han har.