Torres til Liverpool i morgen

Fernando Torres er ventet til trening på Melwood søndag, på en dag for fotballverdenen venter på et nytt bud fra Chelsea for Liverpools toppscorer.

Liverpool FC har avslått en skriftlig transfersøknad fra 26-åringen, men det er usikkert på hvorvidt man kan stå i mot bedre tilbud enn £35M som var det siste tilbudet fra Chelsea som er blitt avvist.

Det har kommet fram at det er en klausul i avtalen til Fernando Torres om at han kan selges for £50M etter denne sesongen, dersom Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League.

De engelske avisene varierer i sine tips om hva det neste budet på Torres vil innebære, men det varierer fra en økning til kun £38M (The Independent), £40M + Daniel Sturridge (bl.a. The Times og The Guardian) til en “eksklusiv” i Daily Mirror om at man på Stamford Bridge skal være villig til å bla opp £60M for spanjolen.

Torres er ventet til trening på Melwood i morgen, etter en tre dagers “ferie” som han har tilbrakt i Spania. Liverpool har som kjent ingen kamp denne helgen. Kenny Dalglish vil også ha sin pressekonferanse i forbindelse med neste ukes kamp mot Stoke på mandag morgen.

Og i dag kan en forvente at overgangen til Luis Suarez sluttføres.

Forvent en hektisk transferhelg med Liverpool FC!