Tredje pris på rad

Luis Suarez ble i dag kåret til Standard Chartered Player of the Month for tredje måned på rad.

Spissen fikk 70% av stemmene i oktober-avstemningen på Liverpoolfc.tv. Jose Enrique fulgte på andreplass i avstemningen, med 13% av stemmene og Andy Carroll på tredjeplass med 4%.

Suarez spilte fem kamper for Liverpool i oktober, og de røde gikk ubeseiret gjennom disse kampene. Liverpools nummer 7 gjorde også tre mål i løpet av denne måneden. Den første scoringen kom i lokaloppgjøret mot Everton, mens han også gjorde to vakre mål i ligacupkampen mot Stoke.-

Jeg er litt overrasket. Det er nesten litt flaut å vinne tre ganger på rad, men så lenge folk skjønner at jeg kun gjør jobben min og jobber hardt for laget er det fint, sier hovedpersonen selv til klubbens nettsted.

- Hadde vi klart å vinne et par av de kampene vi spilte uavgjort i, ville vi ha vært litt høyere på tabellen. Vi hadde fortjent å vinne mot Manchester United og Norwich, fortsetter han.

- Det er imidlertid viktig at laget har spilt bra mesteparten av tiden, og fått gode resultater. Men vi vet vi kan enda litt bedre.

- For en enkeltspiller er det selvsagt hyggelig å få priser som dette. Det motiverer litt ekstra. Men det som er viktig er at stemningen er god i garderoben uansett hvem som får disse prisene, for det er et tegn på at det går bra for hele troppen.

Suarez har gjort sju mål for Liverpool så langt denne sesongen, fire i ligaen og tre i ligacupen.

- Jeg har gjort noen fine mål denne sesongen. Jeg tror den første scoringen mot Stoke er en av de beste jeg har gjort, ikke minst med tanke på hvordan stillingen var på det tidspunkt. Jeg slo en tunnel, og vi spilte på bortebane i en vanskelig kamp. Slike faktorer gjør dette til en av de beste scoringene i min karriere så langt.

- Jeg er fornøyd for laget har prestert bra. Som spiss vil jeg hele tiden få plenty med sjanser, og jeg burde trolig ha gjort et par mål til. Jeg vet at spisser av og til kan få måltørke fordi de prøver for hardt å score mål. Ballen går ikke alltid inn. Hovedsaken er at jeg spiller bra og at hele laget spiller på riktig måte.

- Jeg synes alle spiller bra, men vi har skader på noen nøkkelspillere som Stevie og Carra. Vi vet vi har spillere som kan prestere bra i deres fravær. Det er det fine med å ha en så stor tropp. Vi har kvalitetsdekning på alle plasser. Spillere som kan gjøre en god jobb og erstatte disse spillerne.