Trio debuterer i morgen?

Tre av Liverpools sommerkjøp har trent på Melwood mens lagkameratene har vært i Asia. I morgen kan de komme til å spille sin første kamp i Liverpool-drakta.

Tre av Liverpools sommerkjøp ligger an til å få sin debut mot Hull i morgen ettermiddag.

Jordan Henderson fikk en forlenget sommerferie etter sin deltakelse i U21 EM, og duoen Stewart Downing og Alexander Doni ble signert mens resten av laget var på Asia-turné. Dermed ser det ut til at morgendagens kamp blir trioens første sjanse til å vise seg frem for sin nye klubb.

Kenny Dalglish sier at han vil se an formen deres før han avgjør om de blir involvert på KC Stadium.

- Vi må se på dem og så avgjøre hva som er best. Vi har ikke hastverk med å få folk i aksjon i disse pre-season kampene, sier Kenny til Liverpool Echo.

- Stewart har trent i to uker, men Jordan startet nå på mandag. Alle har trent godt denne uken, og spillerne ser bra ut. Spillere kommer tilbake fra ferie og ser like bra ut som før pausen, men noen har kommet tilbake senere enn andre, og det må vi ta med i vurderingen.

Pepe Reina kommer ikke til å bli involvert. Han er fremdeles ute etter sin brokkoperasjon. Firkløveret Steven Gerrard, Glen Johnson, Martin Skrtel og Fabio Aurelio mistet Asia-turnéen med andre skader.

- Det er noen smeller men de bør ikke ta for lang tid å bli kvitt. Vi kommer ikke til å risikere noen nå. Vi vil ikke risikere at noen kommer til å miste den første kampen i sesongen. Det kommer flere kamper, med turene til Tyrkia og Norge etter Hull.

Hele 23 spillere fikk sjansen i kampen mot Malaysia på lørdag. Også på lørdag kommer mange til  å få sjansen.

- Det er en pre-seasonkamp, så vi vil se på den slik. Vi må bruke disse kampene slik at så mange spillere som mulig får noe ut av dem. Jeg er ikke helt sikker på hvordan reglene er med antall innbyttere, men vi vil bruke hele kvoten og spille med så mange som vi kan.