Trio kan rekke United-kampen

Førstelagstrener Steve Clarke håper å ha Raul Meireles, Daniel Agger og Fabio Aurelio tilbake i full trening i forkant av søndagens møte med Manchester United.

Raul Meireles måtte ut like etter pause i 1-3-tapet mot West Ham på grunn av en kneskade, men kan bli klar i tide til møtet med ligalederne søndag.
- Vi er optimistiske. Han hadde et lite problem med kneet, og for å være føre var synes vi det var bedre å ta ham av i starten av andre omgang. Det gir ham en bedre sjanse til å bli klar til enste kamp, uttaler Steve Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Han vil ta det lett i tre eller fire dager, og så forhåpentligvis mot slutten av uken vil vi ha ham tilbake for forberedelser til helgen.

Fabio Aurelio fikk en adductorskade i Praha, mens Daniel Agger måtte ut i returoppgjøret mot Sparta for seks dager sien.
- Det er noenlunde samme situasjon. Begge tar det lett for øyeblikket. Vi er nesten sikre på at Fabio Aurelio vil slutte seg til oss (for full trening) på torsdag. Vi håper at Daniel vil ta del på torsdag eller senest fredag.

Martin Kelly blir ute den neste måneden med en hamstringskade.
- Han blir ute et antall uker. Det er skuffende for spilleren fordi han han har hatt en god periode for oss. Det er et tilbakeslag for oss, men vi kan håndtere det og komme oss videre.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken