Tror Liverpool er en attraktiv klubb for toppspillere

Andy Carroll føler seg trygg på at Liverpool under Kenny Dalglish vil være en attraktiv klubb for toppspillere, selv om de røde ikke skulle klare å kvalifisere seg for Europa League neste sesong.

Carroll mener nemlig at gårsdagens 3-0 seier over Manchester City er en indikasjon på at Liverpool kan kjempe om trofeer neste sesong.

- Det er store navn i klubben allerede. Liverpool er en veldig stor klubb, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan tiltrekke oss stjernespillere, uttaler tomålsscoreren til Liverpoolfc.tv.

- Vi spilte en utrolig kamp i går. Alle spillerne spilte bra, og jeg fikk scoringene jeg hadde ønsket meg. Jeg er her for å score mål, men selvsagt er resultatet og at vi tok de tre poengene viktigst, legger han til.

- Vi setter sammen et lag nå. Jeg og Luis er nye fjes. Flanno spilte sin første kamp i backrekka, og jeg syntes han gjorde det strålende. Det viser hva vi kan utrette neste sesong.

Carroll fryder seg ellers over at hans to første mål for Liverpool kom mot hans gode venn og landslagskollega Joe Hart.

- Jeg sendte ham en tekstmelding før kampen og sa jeg kom til å score. Han terget meg tilbake. Nå er jeg bare glad for at vi tok de tre poengene.

- Lagånden her er storartet. Alle er med på spøkene, og vi så frem til denne kampen mot Man City.

Enkelte hevdet først at Carrolls andre scoring egentlig var et selvmål av Aleksander Kolarov, men TV-repriser viser at Carroll var sist på ballen.

- Den andre scoringen var definitivt min. Jeg fikk den touchen på ballen den trengte, og den gikk inn. Det ville ha vært fint å ha scoret hat-trick, men som sagt var tre poeng det viktigste.