Tror Reina og Gerrard rekker sesongstart

Kenny Dalglish avslører at han forventer å ha både Steven Gerrard (lyske) og Pepe Reina (brokk) friskmeldt i tide til ligaåpningen mot Sunderland. Begge spillerne igjen hjemme på Merseyside.

Verken Steven Gerrard eller Pepe Reina var med Liverpools tropp som landet i Kina tidligere i dag. Begge er på vei tilbake fra operasjon, men Kenny Dalglish har tro på at duoen rekker ligaåpningen mot Sunderland.
- Steven er skadet for øyeblikket, og det er derfor han ikke er med oss. Han har hatt en fantastisk rekonvalesens siden operasjonen mot slutten av forrige sesong, uttalte Kenny Dalglish på en presskonferanse på lagets hotell i Guangzhou.

- Han må bare bli kvitt de siste par plagene, og så vil han bli skadefri til sesongstarten mot Sunderland.

- Jeg vet at folk er skuffet over at han ikke er med oss, men skuffelsen ville ha vært langt større dersom han ikke kunne spille første kamp. Det er årsaken til at han har blitt hjemme, for å hvile og ha best mulig sjanse til å bli friskmeldt til sesongstart.

- Situasjonen er den samme med Pepe. Han gjennomgikk en dobbel brokkoperasjon i juni. Han er ikke friskmeldt, slik at han ble værende hjemme. Han bør bli klar til sesongstart.

Selv om stjernespillerne Gerrard og Reina ble igjen på Merseyside, kunne Dalglish forsikre kinesisk presse om at det vil bli nok talent på banen i løpet av de to kampene i Kina og Malaysia.
- Vi har noen fantastiske spillere, og alle har sett meget skarpe ut på trening på Melwood. De har virket i fin form og ser sultne ut. Alle her vil bli gitt muligheten til å få noe kamptid.

- Alle som er her fortjener å være her. Ingen som er hel vil komme til å skuffe oss. Vi mangler et par spillere på grunn av Copa America og skader, men de viktigste er de som er her nå. Hvis vi skulle ha spilt en kamp hjemme, ville vi reist med nøyaktig samme spillergruppe. Vi må bare akseptere at skader er en del av fotballen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken