Trukket i U17-EM

Sluttspillet i U17-EM ble trukket i dag. England havnet i gruppe med Danmark, Frankrike og vertnasjonen Serbia. Liverpool kan få med en rekke spillere for England.

England møter Danmark, Frankrike og vertnasjonen Serbia i gruppespillet i U17-EM. Den andre gruppen består av Tyskland, Nederland, Tsjekkia og Romania. Gruppekampene spilles 3., 6. og 9. mai. De to beste lagene i hver gruppe avanserer til semifinalene 12. mai. Finalen går av stabelen 15. mai. I tillegg er de tre beste lagene i hver gruppe kvalifisert til U17-EM i Mexico fra 18. juni til 10. juli 2011.

Liverpool kan få med flere spillere i mesterskapet. Raheem Sterling, Adam Morgan, Brad Smith og Matty Regan var alle i Englands tropp i Eliterunden av kvalifiseringen. Tyrell Belford og Jack Dunn har også representert England på U17-nivå denne sesongen.

Dessverre kolliderer U17-EM med innspurten i Premier Academy League der Liverpool kjemper om avdelingsseieren, som gir plass i nasjonalt play-off. Rodolfo Borrell må sannsynligvis klare seg uten flere nøkkelspillere i de siste kampene, mot blant annet Wolverhampton 3. og 6. mai. Deretter er det et eventuelt play-off på programmet (semifinale og finale). De utsatte bortekampene mot West Bromwich og avdelingsleder Everton er heller ikke terminfestet.