U17-VM: England utslått i kvartfinalen

England er ute av U17-VM etter å ha blitt slått 3-2 av Tyskland i kvartfinalen. Brad Smith og Raheem Sterling spilte hele kampen, mens Jack Dunn kom innpå i det 67.minutt.

1.min: England i helrødt tar avspark.

4.min: Sterling rykker fra sin oppasser ute på høyreflanken, men innlegget er svakt og går bak mål.

6.min: Sterling er frempå igjen. Mener han blir lagt i bakken på ureglementert vis, men dommeren er ikke enig.

7.min: 1-0 YESIL. Englands midtforsvar blir regelrett fraløpt på et høyt fremspill, og selv om Pickford er ute og trolig handser utenfor 16-meteren klarer han ikke å forhindre at ballen havner i beina på Yesil som scorer enkelt.

10.min: Sterling har vært livlig i åpningsminuttene. Nå med et skudd som Tysklands keeper redder.

14.min: Smith header et langt fremspill bakover til midtstopper Chalobah.

14.min: Hope skyter like utenfor for England.

18.min: Smith slår en tunnel, avanserer inn i feltet, men innlegget blir blokkert.

20.min: Yestil skyter i stolpen.

24.min: Smith er nær ved å tabbe seg ut på et innlegg fra venstre, men får blokkert avslutningen til corner.

24.min: 2-0 AYHAN.Tyskland øker etter at corneren blir stusset ut til en spiller utenfor 16-meteren som skyter lavt. Ballen blir styrt i mål av Ayhan inne i feltet.

29.min: Sterling, som nå har skiftet side, er nær ved å drible seg inn i feltet fra venstre.

35.min: Tyskland på en ny farlig visitt i Englands straffefelt.

40.min: Brad Smith får gult kort når han prøver å spille seg til et straffespark. Liverpool-spilleren må dermed stå over en eventuell semifinale.

42.min: Gult kort også for Lundstram.

45.min: Tyskerne må gjøre et bytte. Mende inn for Aycicek.

45.min: Sterling med et godt skudd på overtid, som Tysklands keeper må gi corner på.

Tyskland leder fortjent til pause, etter å ha virket farligst og også mest effektive i angrep. England har vært nærmest når Liverpools Sterling har utfordret tyskernes forsvar. Venstreback Brad Smith får ikke spille en eventuell semifinale, ettersom han prøvde å filme seg til et straffespark, og dermed pådro seg sitt andre gule kort i turneringen.

46.min: England gjør et bytte. Powell inn for Henshall.

51.min: Liverpool-spillerne Smith og Sterling kombinerer fint, før sistnevnte legger inn.

52.min: Sterling finner Chalobah med et flott innlegg, og sistnevntes saksespark er nær ved å føre til redusering.

53.min: Hope header et Sterling-innlegg utenfor.

53.min: 3-0 YESIL. Et vakkert angrep av Tyskland, og Yesil får en enkel oppgave med å score etter å ha blitt frispilt av et fikst hælspark.

65.min: Perrey feller innbytter Powell, og England får straffespark.

67.min: 3-1 MAGRI. Sam Magri er sikker fra ellevemetersmerket.

68.min: Liverpools Jack Dunn kommer inn for Evertons Lundstram.

70.min: Tyskland bryter et angrep, kontrer og skyter like utenfor.

78.min: Innbytter Dunn er svært nær å lykkes med et langskudd som går like utenfor vinkelen.

78.min: Khedira inn for Weiser for Tyskland.

79.min: England gjør sitt siste bytte. Redmond inn for Caskey.

83.min: 3-2 HOPE. Tyskland tabber seg ut i forsvar, og innbytter Redmond får en skuddsjanse. Hope scorer enkelt på returen som Tysklands keeper gir. Dermed er det duket for en spennende avslutning på kampen.

86.min: Clayton med et knallhardt langskudd som går en meter utenfor.

86.min: Tyskerne setter inn Schnellhardt for Ayhan.

87.min: Tysklands Korzowski får gult kort etter en felling av Sterling ute til venstre.

90.min: Fire minutter er lagt til.

90+2.min: Jack Dunn skyter lavt en halvmeter utenfor fra 25 meters hold.

90+3.min: Tysklands keeper Vlachodimos får gult kort.

England er ute av U17-VM etter å ha blitt slått 3-2 av Tyskland i kvartfinalen. Brad Smith og Raheem Sterling spilte hele kampen, mens Jack Dunn kom innpå i det 67.minutt. Etter en svak førsteomgang, presterte de unge engelskmennene mye bedre de siste 45 minuttene, og det ble en meget spennende avslutning på kampen etter at England reduserte til 2-3 sju minutter før full tid. Trass i iherdige forsøk lykkes man imidlertid ikke med å få inn utligningsmålet som ville ha gitt straffespark-konkurranse.