U17-VM: England videre etter straffespark-konkurranse

Det stod 1-1 etter 90 minutter i kveldens 1/8-finale i U17-VM mellom England og Argentina. Raheem Sterling scoret Englands utligningsmål. Engelskmennene vant straffespark-konkurransen 4-2 etter scoring av blant andre Adam Morgan, og møter Tyskland i kvartfinalen.

1.min: England tar avspark.

1.min: Raheem Sterling går på et løp, og skaffer England en tidlig corner.

2.min: Liverpools Sterling er aktiv i åpningsminuttene. Skjærer inn fra venstre og skyter like utenfor.

10.min: Argentinas Marcos Pinto får gult kort.

12.min: 0-1 MAXIMILIANO PADILLA. Argentina tar ledelsen mot spillets gang. Keeper Pickford klarer ikke å håndtere Pintos frispark, og Padilla kan sette ballen i mål fra kloss hold. Svakt keeperspill, trass i vanskelige spilleforhold.

31.min: Sterling legger inn fra venstre, men Argentina får klarert.

34.min: Sterling får gult kort etter en sklitakling på det svært våte underlaget.

40.min: 1-1 RAHEEM STERLING. Fortjent utligning når Liverpools Sterling igjen kommer inn fra venstre og skyter lavt i mål med høyrebeinet fra like utenfor 16-meteren. Sterlings andre mål i mesterskapet.

44.min: Gult kort til Argentinas Brian Ferreira.

Av de seks Liverpool-spillerne i troppen var det kun venstreback Brad Smith og venstreving Raheem Sterling som startet kampen for England. Sistnevnte har vært i begivenhetenes sentrum i høljeregnet i Pachuca. Han har vært svært aktiv, og pådro seg både gult kort og scoret Englands utligningsmål i løpet av en periode på seks minutter mot slutten av første omgang.

49.min: Argentinas Gaspar Inguez får gult kort for en sen takling. Argentina har begynt annen omgang best.

53.min: Sterling skjærer inn i banen fra venstre, og fyrer av et nytt langskudd. Et par meter utenfor høyre kryss denne gangen.

63.min: Liverpools Brad Smith må ta telling etter å ha blitt truffet i sine edlere deler. Corner for Argentina.

65.min: Allione på Argentina får gult kort etter en felling av Sterling.

65.min: England gjør sitt første bytte. Lundstram for Powell.

66.min: England roper på straffe.

67.min: Turgott noteres i dommerens bok.

71.min: Redmond kommer inn for Turgott.

81.min: Et rent Liverpool-bytte. Adam Morgan kommer inn for målscorer Raheem Sterling.

83.min: Pugh inn for Ferreira for Argentina.

84.min: Morgan markerer seg med et skudd fra skrått hold, som Argentinas keeper må gi corner på.

88.min: Svakt av Smith, som slår ballen unødig over sidelinja når England er på vei fremover.

89.min: Morgan skyter like over fra en posisjon inne i feltet.

90.min: Kampen er slutt. Uavgjort betyr at man går rett på straffespark-konkurrnase.

90.min: Pinto får sitt andre gule, og Argentina må avslutte kampen med ti mann på banen.

90.min: Clayton får en stor sjanse til å avgjøre kampen på overtid etter pasning fra Morgan, men skuddet blir for løst.

90.min: Kampen er slutt. Uavgjort 1-1 betyr at det hele må avgjøres på straffespark-konkurranse. Vinneren møter Tyskland i kvartfinalen. Tyskerne slo USA hele 4-0 i sin 1/8-finale i kveld.

Argentina: Pickford redder straffesparket til Allione
Engalnd: Chalobah scorer. England er videre!

Brad Smith spilte hele kampen da England avanserte til kvartfinalen i U17-VM i Mexico. Adam Morgan kom inn for målscorer Raheem Sterling ni minutter før slutt, og gjorde jobben sin da han satte sitt straffespark i straffespark-konkurransen i mål, selv om Argentinas keeper var etter skuddet. En straffespark-konkurranse som England til slutt vant 4-2. Dermed er de klare for kvartfinale mot Tyskland, ettersom tyskerne slo USA hele 4-0. Den kvartfinalen spilles i Morelia mandag 4.juli klokken 22.00. To andre kvartfinaler er også allerede klare: Uruguay - Usbekistan og Japan - Brasil.