U18-kamp avlyst

Liverpool U18 sin planlagte kamp i morgen er avlyst. McLeish skryter av Downing, men forbereder han på drittslenging fra supporterne. Flyfabrikant avviser stadionrykter. Foreløpig ingenting fra FA om Suarez/Evra.

Liverpool U18 skulle etter planen ta i mot West Bromwich Albion U18 på akademiet i morgen formiddag. Denne kampen er nå avlyst på grunn av snøfallet på Merseyside i dag.

McLeish skryter av Downing
Aston Villa-manager Alex McLeish er begeistret for Stewart Downing, men sier at spilleren må forvente seg å få kommentarer slengt etter seg når han besøker gamleklubben på søndag.

- Jeg tror Stewart var en godt likt kar her i Villa, men jeg tror supporterne vil forsøke å terge motstanderne. Stewart får nok ikke så mye hets, fordi han er en god gutt og han gjorde det bra her, men kanskje fansen vil gi han noen stikk, sier McLeish til The Mirror.

- Han er en strålende spiller, og summen på £20 millioner forteller deg at han er begavet. Vi vet hva han kan. Vi kommer til å følge han nøye og sørge for at han har rolig kamp tilbake på Villa Park.

Skotten skryter også av Kenny Dalglish, og kjøpene han har gjort.

- Kenny har gjort en kjempejobb. Jeg synes de har gjort noen gode handler, og brukt penger på spillere som kan utgjøre en forskjell som Suarez og Adam. Spillerne må levere på banen, og de må levere for Kenny.

- Men vi ser frem til disse kampene, og de siste årene har jeg en ganske god statistikk mot de større klubbene hjemme. Jeg tror jeg gikk 11-12 kamper som manager ubeseiret i hjemmekamper mot de store, da ingen forventet det.

- Jeg må tro at jeg kan gjøre noe lignende hos Villa. Spillerne må tro at de kan ta poeng fra klubbene over oss også.

Flyfabrikant avviser stadionrykter
De siste dagene har det versert nye stadionrykter, og et av ryktene går på at flyfabrikanten Boeng skal være klar for å være navnesponsor for et nytt anlegg i Stanley Park.

Richard Buxton som skriver for ClickLiverpool har undersøkt med Boeing, som hevdet at de ikke hadde planer om å sponse noe stadionanlegg.

Foreløpig ingenting fra FA
Det var ventet at FA ville komme med sin dom i saken hvor Patrice Evra beskylder Luis Suarez for å ha kommet med rasistiske ytringer mot han i kampen mellom Liverpool og Manchester United i oktober.

Luis Suarez benekter anklagene, og har hele tiden hatt klubbens fulle støtte. Etter at en høring har pågått de siste tre dagene, ble det varslet i pressen at FA ville komme med sin dom i dag, kl 17.00 norsk tid. Ingenting har kommet foreløpig, men vi kommer til å legge det ut her på liverpool.no så snart noe skulle komme.