U18 tapte treningskamp mot Accrington

Liverpool U18 tapte i går 6-3 for Accrington Stanley i en treningskamp innendørs på akademiet i Kirkby.

- Vi hadde sett frem til lørdagens miniderby, men på grunn av Evertons kamp i juniorcupen måtte derbyet dessverre utsettes. En frihelg nå var det siste vi behøvde etter alle kampene som har blitt utsatt grunnet værforholdene før jul. Derfor fikk vi i stand denne treningskampen, forteller U18-trener Rodolfo Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Vi ønsket å gi våre gutter en tøff test, etter deres gode resultater mot Notts County og Crystal Palace i juniorcupen, samt 3-1 seieren over Bolton i forrige uke. Derfor fikk vi Accrington Stanley til å stille med en blanding av førstelagsspillere og reservelagsspillere. Dessverre måtte vi nøye oss med å spille åtte mot åtte innendørs på grunn av tåke, opplyser han.

- Vi tapte kampen 6-3, men jeg var godt fornøyd med treningsøkten. Jeg tror spillerne lærer mer av denne type kamper. Våre motstandere var fysisk sterke, og viste seg som en virkelig vanskelig nøtt å knekke for våre gutter. Jeg ønsket at de skulle få erfare problemene denne type motstander gir oss, og at de skulle få øynene opp for at de langt fra er ferdig utdannede som fotballspillere ennå. En slik test som dette er minst like nyttig som å spille godt og vinne på Anfield i juniorcupen. Det handler om å oppleve både oppturer og nedturer, og å kontrollere dine følelser, avslutter Borrell.