U18 vant 2-1 i Crewe

Liverpool U18 vant i dag 2-1 borte mot Crewe Alexandra. Toni Silva og Adam Morgen gjorde målene, i det som var lagets åttende seier på rad.

Vertene tok en tidlig ledelse på et straffespark, men Liverpool dominerte første omgang og utlignet til 1-1 da Toni Silva headet en corner fra Krisztian Adorjan i mål.

1-1 var altså pauseresultatet, etter en omgang der Liverpool hadde hatt ballen mest, men hvor Crewe var en trussel på kontringer. Vertene skjøt i stolpen på stillingen 1-0 på en kald og våt Gresty Road.

Etter pause ga Adam Morgan gjestene føringen, etter flott forarbeid av Conor Coady og Raheem Sterling.

Etter 2-1 scoringen ble også Liverpool snytt for et straffespark, og de hadde to andre gode muligheter til å øke ledelsen. Men keeper Jamie Stephens måtte også gjøre en meget god redning på en avslutning fra hjemmelaget.

De røde måtte kjempe hardt for seieren i siste del av matchen, og det ble litt panisk og hektisk mot slutten i en omgang som ikke var særlig velspilt. Men Rodolfo Borrells gutter rodde til slutt i land en 2-1 seier.

Liverpools lag: Stephens; Rafferty, Sama, McGiveron, Smith; Sterling, Coady, Cooper, Silva; Adorjan, Morgan.
Ubenyttede reserver: Walsh, Mukendi, Sokolik, Køhlert, Wearing.