Ubeseiret på hjemmebane

Liverpool er ubeseiret på hjemmebane etter at Kenny Dalglish tok over som manager etter Roy Hodgson. De fem hjemmekampene i ligaen har endt med tre seirer og to uavgjorte kamper.

- Vi kunne kanskje ha tatt et par poeng til mot Wigan, men responsen fra spillerne har vært strålende, sier Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettside når han blir bedt om å kommentere de fem hjemmekampene.

Det har blitt seire over Fulham, Stoke og Manchester United, mens Wigan og Everton har fått med seg ett poeng fra Anfield etter at Dalglish overtok manageransvaret.

- Det faktum at vi er ubeseiret på hjemmebane betyr ikke mest. Det er viktigere at vi har plukket så mange poeng som vi har gjort. Om vi tar dem på hjemme- eller bortebane betyr ikke så mye. Det som betyr noe er hvor du ender når sesongen er over, og alle poengene legges sammen, legger han til.

- Å vinne i seg selv er viktigere enn hvor du gjør det. Du får ikke dobbelt så mange poeng av å vinne bortekamper. Som sagt har hjemmeformen vært strålende.

Manchester City vant 3-0 over Liverpool på City of Manchester Stadium i høst, og nå skal Dalglish prøve å forhindre at City vinner begge ligakampene mot de røde for første gang siden 1936/37-sesongen.

- Manchester City vant ganske overbevisende over oss i høst. De fortjente å vinne det oppgjøret. Vi har dårlige minner fra den kampen, som var sesongens andre. Vi vil forsøke å rette på inntrykket. De har kjøpt et par spillere etter den tid, under transfervinduet i januar. Så de vil stille med et annet lag enn den gangen, og det vil vi også. Men forhåpentligvis blir den største forandringen at resultatet går i vår favør.