Uke 1

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. januar

Liverpool legger inn et bud på £20M for Anderlechts wonderkid Romelu Lukaku. Damien Comolli skal ha kontaktet Anderlecht angående den 17 år gamle spissen som allerede har 8 landskamper. De røde er villige til å betale £15M umiddelbart, og deretter opp til £5M etter visse kriterier.
Mirror

Real Madrid planlegger å legge inn et bud på £20M for Liverpool-kaptein Steven Gerrard.
Mirror

Fredag 7. januar

Harry Redknapp gjør det klinkende klart at det ikke er substans i rapportene som linker Vedran Corluka til Liverpool. - Han er såvisst en del av mine planer her, og han er helt klart ikke tilgjengelig på lån.
Skysports.com

Liverpool vil slippe unge Nathan Eccleston på utlån denne måneden, og Charlton og Crystal Palace er blant lagene som er interessert i å låne spissen.
Talksport

Liverpool skal ha vært i kontakt med Sevilla angående en januarovergang for spissen Alvaro Negredo. Et solid bud kan forventes i løpet av de neste to ukene,. Negredo har en utkjøpsklausul på £70M, men La Liga-klubben sies å være villig til å akseptere £17M for spilleren.
talkSPORT

Hoffenheim har uttrykt ønske om å signere Ryan Babel.
Voetbal international

Torsdag 6. januar

Liverpool og Juventus har kommet med en henvendelse på Vedran Corluka etter at Tottenham gjorde det klart at forsvarsspilleren kan forlate White Hart Lane.
Daily Mail

Det rapporteres fra Italia at Liverpool har holdt samtaler med Inter om en overgang for David Santon.
Givemefootball.com

Robert Huth blir sterkt linket til Liverpool, men foreløpig har verken spiller eller Stoke hørt noe fra Anfield-klubben.
- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool. Jeg har kontrakt med Stoke. Jeg er sikker på at de er fornøyd med hva jeg gjør, og jeg er også fornøyd, sier Huth.
Stoke-formann Peter Coates har heller ingen planer om å selge forsvarsspilleren.
- Vi vet ingenting om det. I tillegg er han en spiller vi ønsker å beholde. Vi må ikke selge, sier Coates.
The Sentinel

Liverpool er blant klubbene som følger Real Madrids Mahamadou Diarra. Hans agent har imidlertid tilbakevist at den defensive midtbanespilleren skal forlate La Liga-klubben.
Goal.com

Elia Eljero blir linket til Liverpool, men spilleren ønsker gjerne å spille for blant andre Manchester United.
- Jeg har lært mye i Bundesliga. Jeg er takknemlig overfor HSV. HSV er også et topplag, men jeg ville like å psille for en av de spesielle klubbene som Real Madrid, Barcelona og Manchester United.
Bild

Hamburg har fortalt Liverpool at de kan få kjøpe Eljero Elia for £13M. De røde kan få konkurranse fra Wolfsburg, som har penger å rutte med etter salget av Edin Dzeko til Manchester City. Hamburg har blitt informert om at Liverpool ikke vil legge inn bud på Elia før de røde har funnet noen som vil kjøpe Ryan Babel.
Hamburger Morgenpost

Liverpool og Real Madrid kjemper om å sikre seg Rennes' midtbanespiller Yann M'Vila. Rennes ønsker 15 millioner euro for spilleren.
France Football

Bayern München følger Fernando Torres sin situasjon i Liverpool nøye.
TZ

Liverpool sikter seg inn mot Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez.
Sportingo.com

Juventus sin sportssjef, Fabricio Patrici, skal møte Damien Comolli en av de nærmeste dagene for å diskutere Alberto Aquilanis fremtid. Da kommer han også til å forhøre seg om Liverpool er villige til å selge Daniel Agger.
Tuttosport

Liverpool skal ha kommet med en forespørsel på Stokes midtstopper Robert Huth, men The Potters har ingen planer om å selge tyskeren. Liverpool skal være villige til å betale £5M for 26-åringen, men Stoke skal kreve det dobbelte om de i det hele tatt skal vurdere saken.
Teamtalk

Onsdag 5. januar

Arsenal seiler nå opp som favoritter til å sikre seg Lilles belgiske landslagsspiller Eden Hazard. Den 19 år gamle midtbanespilleren har også blitt fulgt med argusøyne av Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Chelsea:
Sport.co.uk.

Watford-spissen Marvin Sordell linkes til Liverpool. Birmingham skal også vise interesse for 19-åringen som har scoret ni mål for Watford så langt denne sesongen.
People

Wigan har kommet med en henvendelse om å låne Hamburgs Liverpool-linkede kantspiller Eljero Elia, men Bundesligaklubben har avslått forespørselen.
- Det har kommet et lånetilbud, men det er ikke mulig. Bortsett fra det har det ikke vært kontakt med noen, inkludert Liverpool, sier en klubbkilde.
talkSPORT

Roy Hodgson ønsker å forsterke midtbanen, og etter rapportene følger han Aston Villas Stephen Ireland. 24-åringen kan være tilgjengelig for £4M.
Metro

Liverpool øyner en overgang for Juventus-spissen Amauri. Torino-klubben venter på henvendelse fra Liverpool for å begynne formelle forhandlinger. Damien Comolli sies å ha planlagt samtaler med sportsdirektør Fabio Patrici i Juventus i løpet av de neste dagene. Juventus vil gjerne inkludere Glen Johnson i en byttehandel. 
Sky Italia

Liverpool og Tottenham hadde kommet til enighet onm en overgangssum for Glen Johnson, men spilleren har avvist klubbskiftet fordi han ønsker å spille i utlandet.
Sky Italia

Liverpool overveier å komme med bud på Southamptons talent Alex Oxlade-Chamberlain.
Liverpool Echo

Liverpool vurderer å legge inn bud på Cluj-spissen Lacina Traore.
Daily Mirror

Tirsdag 4. januar

Liverpool linkes til et januarkjøp av Newcastle-vingen Wayne Routledge. 25-åringen som kom fra QPR for ett år siden skal ha en prislapp på £8M. Routledge har ikke fått mye spilletid etter at Alan Pardew tok over som manager på St James' Park. Liverpools interesse for Routledge har økt etter at Wigan priset Charles N'Zogbia ut av en overgang til Anfield-klubben.
givemefootball.com

For Chelsea er det uaktuelt å sende Liverpool-linkede Daniel Sturridge ut på lån.
- Daniel har ikke spurt meg om å bli lånt ut. Hvis han spør meg, vil jeg si nei. Han er en god spiller og vil snart få flere muligheter fra start for oss, uttaler Chelsea-manager Carlo Ancelotti.
talkSPORT

Keisuke Honda er svært interessert i å få i stand en overgang til Liverpool. Rapporter om at partene allerede skal være enig, avvises derimot av spillerens agent.
- Det er ingen sannhet i det ryktet. Det er konstante spekulasjoner om Liverpool, men situasjonen er at det bare er interesse fra dem, og de har ikke kommet med et skikkelig bud, sier Kees Ploegsma.
sport.co.uk

Cardiff har kommet med en henvendelse om å låne Danny Wilson.
goal.com

Birmingham venter på nyheter om Eljero Ellias overgang til Liverpool. Skulle de røde få i stand en avtale for Hamburgs kantspiller, vil Ryan Babel få tillatelse til å dra til St. Andrews. Birmingham fikk nylig avslått et lånetilbud, men manager Alex McLeish er fortsatt interessert.
tribalfootball.com

Hamburg Eljero Elia er øverst på listen over Liverpools transfermål. Lacina Traore, Daniel Sturridge og Luis Suarez er også aktuelle.
Daily Mirror

Mandag 3. januar

Liverpool frykter de er i ferd med å tape drakampen om Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel. Napoli skal nå være favoritter til å sikre seg den målkåte 21-åringen.
Talksport

Sebastian Larsson har ikke kommet til enighet med Birmingham om en ny kontrakt, og flere klubber viser nå interesse for å hente svensken på Bosman-overgang til sommeren. Atletico Madrid, Liverpool, Everton, Newcastle, West Ham, Blackburn, Bolton, og Sunderland skal alle følge situasjonen nøye.
Skysports.com

Juventus har trappet opp jakten på Daniel Agger.
Corriere dello Sport

Liverpool står klare til å kjøpe Prestons nordirske midtbanespiller Adam Barton. "The Lilywhites" har et prisforlangende på £5M for 19-åringen. Liverpool håper å forhandle frem en lavere grunnpris, men totalbeløpet vil inkludere tilleggskriterier.
Daily Mirror