Uke 10

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 13. mars

Rennes midtbanespiller Sylvain Marveaux hevder at han er svært nær å komme til enighet med Liverpool om å spille for Anfield-klubben neste sesong.
People

Lørdag 12. mars

Harry Redknapp vil forsøke å hente Joe Cole til Tottenham i sommer.
Mirror

Torsdag 10. mars

Bayer Leverkusen-forsvarer Michal Kadlec insisterer på at han ikke har vært i kontakt med Liverpool, trass i rapporter om en sommerovergang til Anfield-klubben. Liverpool har speidet på den 26 år gamle tsjekkeren. Venstrebacken har kontrakt med Leverkusen til 2013.
Skysports.com

Onsdag 9. mars

Den danske midtbanespilleren Christian Eriksen har blitt linket til Liverpool, men Ajax-spilleren virker ikke spesielt interessert i en overgang til Anfield-klubben.
- Hvsi jeg fikk et tilbud fra Liverpool nå, så tror jeg at jeg ville avvise det. Ajax er en god klubb for meg for øyeblikket, og jeg antar at det vil bli det i et par år- Hvis jeg skulle flytte på meg, må det være til FC Barcelona, sier Eriksen til dansk media.
Skysports.com

Liverpool er på utkikk etter et midtbaneanker, og linkes i den forbindelse til Udineses 22-årige ghaneser Kwadwo Asamoah.
Calcionews 24

Tirsdag 8. mars

Bayern München akter å gi Liverpool og Aston Villa kamp om signaturen til den ivorianske spissen Gervinho. Bayerns speidere skal følge den 23 år gamle Lille-spilleren med argusøyne.
L'Equipe

Middlesbrough har avvist Liverpools forsøk på å signere Cameron Park. 18-årigen er et produkt fra Middlesbroughs akademi, og ble belønnet med en proffkontrakt på 4,5 år i januar. Kantspilleren, med tre innhopp for Boro denne sesongen, har blitt fulgt av Liverpools speidere i reservekamper. Kenny Dalglish kan komme til å gjenoppta interessen til sommeren.
The Times

Mandag 7. mars

Liverpool kan komme til å forsøke å hente Shay Given fra Manchester City dersom Pepe Reina forlater klubben. Given er verdsatt til £8M.
Caughtoffside.com

Fulham ser ut til å vinne kampen om den israelske midtbanespilleren Omri Altman. 16-åringen fra Maccabi Tel Aviv var på prøve i Liverpool og Arsenal i fjor.
Daily Mail

Liverpool og Tottenham vil gjenoppta interessen for spissen Mirko Vucinic. 27-åringen har to år igjen sin kontrakt med Roma.
Metro

Den brasilianske høyrebacken Rafinha linkes til en sommerovergang til Liverpool.
- Jeg hadde et tilbud fra Liverpool for et år siden, men Schalke ba om for mye penger. Verdien ble satt for høyt og forhandlingene ble avsluttet, sier Rafinha, som gikk til Genoa sist sommer.
The Independent

Agenten til Stefan Jovetic bekrefter at Liverpool var interessert i å hente spissen fra Fiorentina forrige sesong, da Rafael Benítez var manager på Anfield. 21-åringen ønsket imidlertdi å vli værende hos "la Viola".
calciomercato.com

Både Liverpool og Chelsea skal være interessert i Borussia Dortmund-spissen Lucas Barrios.
Givemefootball.com

Liverpool skal ha vingen Jeffren Suarez (23) hos Barcelona i søkelyset.
Caughtoffside.com

Liverpool skal følge situasjonen til Fernando Gago (24) nøye, etter at det virker som om midtbanespilleren ikke har noen fremtid i Real Madrid under José Mourinho.
The People