Uke 14

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10. april

Liverpool hadde speidere på plass for å se nærmere på Rennes-keeperen Nicolas Douchez i lørdagens 0-2-tap mot Brest. 30-åringens kontrakt utløper ved sesongslutt, og han kan dermed gå vederlagsfritt til ny arbeidsgiver.
L'Equipe

Kenny Dalglish håper å vinne kampen med Tottenham og Ipswich' stjerneskudd Connor Wickham. Spilleren signerte nettopp en ny kontrakt på Portman Road, men det forhindrer likevel ikke en overgang. Liverpool må i så fall imøtekomme prisforlangende på £10M.
People

Brad Friedel kan komme til å returnere til Liverpool. 39-åringens kontrakt med Aston Villa utløper til sommeren, og keeperen skal stå på Kenny Dalglish' liste over alternativer dersom Pepe Reina forlater klubben.
Sunday Mirror

Liverpool vil bruke £15M på Newcastles forsvarsspiller Jose Enrique. Fotballdirektør Damien Comolli har sett spilleren i aksjon og er ikke i tvil om at 25-åringen er venstrebacken å satse på.
Daily Star

Fernando Torres har ikke slått til i Chelsea etter £50M-overgangen fra Liverpool. Roman Abramovich vurderer å selge spissen allerede til sommeren.
- Jeg vet at eieren ikke er fornøyd med sin investering. Han kan komme til å selge Torres til sommeren, selv om han akkurat har blitt kjøpt ham, sier en klubbkilde i Chelsea.
Mail on Sunday

Lørdag 9. april

Rapporter antyder at Liverpool har lagt inn et bud på £11,5 millioner for Fiorentinas Juan Manuel Vargas, men Anfield-klubben må trolig høyne for å få tilslag på peruaneren.
Sport.co.uk

Liverpool ser ut til å måtte gi tapt mot Real Madrid og AC Milan i kampen om Marseilles Teye Taiwo.
Daily Mirror

Liverpool kommer til å legge inn et bud på £15M for Tottenhams Aaron Lennon til sommeren.
Caughtoffside.com

Torsdag 7. april

Andre Ayew har dempet spekulasjonene om at han kan være aktuell for en overgang til Liverpool med å si at fremtiden hans ligger hos sin nåværende klubb Marseille.
TALKSport

Marseille og Lyon vil kjempe med Liverpool om Rennes-spilleren Sylvain Marveaux. Lyon har allerede tilbudt spilleren en femårsavtale med ukelønn på 75000 euro. Det forventes at spilleren foretar et valg angående fremtiden i mai.
Tribalfootball.com

Onsdag 6. april

Liverpool har kommet til enighet med midtbanespilleren Sylvain Marveaux om en pre-kontrakt. 24-åringens kontrakt med Rennes utløper til sommeren, og franskmannen vil da ankomme vederlagsfritt.
Skysports.com

Manchester United og Liverpool skal være interessert i den portugisiske forsvarsspilleren Rolando.
- To engelske klubber ha forhørt seg med meg om ham, men avgjørelsen hviler på Porto. Rolando er en veldig talentfull spiller. Det er normalt at store klubber er interessert, uttaler agent Pepino Tirri.
Dail Mirror

Det antas at Blackpool avslo et bud på £10M fra Liverpool for Charlie Adam i januar. Manager Ian Holloway vet hva han ønsker for spilleren til sommeren.
- Vi vil ikke stå i veien for ham. Men hvis AndyCcarroll er verdt £35M, vil Charlie være nærmere det. Jeg er ikke dum, men dette nivået er tåpelig.
Daily Mirror

Liverpool følger Benficas midtbanespiller Nicolas Gaitan. Den 23-årige argentineren kom til Portugal fra Boca Juniors i fjor og scoret målet som sendte Benfica videre til kvartfinalen i Europa League.
Daily Mirror

Tirsdag 5. april

Barcelona prøver å hente Liverpools U18-trener Rodolfo Borrell. Katalanerne forbereder et tredje tilbud til sin tidligere juniorsjef, men Borrell trives visstnok utmerket på Merseysdie og vil foretrekke å jobbe videre i Liverpool der han snart vil bli forfremmet til reservelagsmanager.
ClickLiverpool.com

Keisuke Honda har blitt linket til Liverpool, Arsenal og AC Milan, men ifølge CSKA Moskva-spillerens agent blir det ikke klubbskifte til sommeren.
- Det er ingen bevegelse når det gjelder Keisuke. Han er CSKA Moskva-spiller og vil forbli CSKA Moskva-spiller. Det enkle faktum er at han har kontrakt med CSKA Moskva og han vil forholde seg til den og bli i klubben. Jeg kan ikke si mer enn at han vil bli værende i Moskva, sier Kees Ploegsma.
Sport.co.uk

Liverpool rapporteres å være interessert i QPR sin playmaker Adel Taarabt. Marokkaneren har vært en stor hit på Loftus Road etter overgangen fra Tottenham. Liverpools fotballdirektør Damien Comolli var mannen som i sin tid hentet Taarabt fra Lens til Spurs. 21-åringen har scoret 15 mål og står med like mange assists i Championship denne sesongen. Taarabt verdsettes til £9M, og kan spille like bak spissene og også på begge vingene.
Caughtoffside.com

Både Liverpool og Everton sikter seg inn mot Sevilla-vingen Diego Perotti til sommeren. Newcastle vurderer også et bud. Den 22 år gamle argentineren er kontraktbundet til Sevilla til 2015.
Talksport

En rekke Premier League-klubber følger med på utviklingen til Motherwell-vingen Chris Humphrey. Speidere fra flere klubber har vært på Fir Park for å ta 22-åringen nærmere i øyesyn. Representanter for Liverpool, Bolton og Birmingham har fulgt den tidligere West Bromwich-læregutten de siste ukene.
Skysports.com


Mandag 4. april

Brad Jones kommer til å forlate Liverpool etter sesongen. Keeperen har ikke tillit hos Kenny Dallgish og støtteapparatet.
Daily Mirror