Uke 15

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17. april

Kenny Dalglish har kastet sitt blikk på Aston Villa-stopper James Collins.
Sportingo.com

Liverpool vil forsøke å hente keeperen Shay Given fra Manchester City i sommer.
Goal.com

Stewart Downing er et transfermål for både Liverpool og Arsenal i sommer. Ettersom Ashley Young ser ut til å ende opp i Manchester United, har Kenny Dalglish i stedet rettet søkelyset mot Youngs lagkamerat i Aston Villa.
Metro

Newcastle-manager Alan Pardew har fortalt Liverpool at han ønsker Jay Spearing i bytte for Jose Enrique.
The People

Fredag 15. april

Liverpool skal være favoritt til å sikre seg FC Københavns svenske venstreback Oscar Wendt.
Givemefootball.com

Liverpool forbereder et bud på £7M for japaneren Yuto Nagatomo. Han er for tiden utlånt fra Cesena til Inter, men sliter med liten tillit i Milano. 24-åringen kan spille back på både høyre og venstre side.
Caughtoffside.com

Liverpool har kommet med en forespørsel på Standard Lieges midtbanespiller Steven Defour, etter at Manchester Uniteds interesse for den 23 år gamle belgiske landslagsspilleren skal ha kjølnet. Anfield-klubben vurderer å legge inn et bud på £10M.
Goal.com

Thomas Ince kan være på vei til italiensk fotball etter å ha avslått to kontraktsforslag fra Liverpool. Ince sin kontrakt med Liverpool løper ut etter sesongslutt, og det ser ikke ut til at 19-åringen er villig til å inngå noen ny avtale med Anfield-klubben.
Cleansheetsallround.co.uk

Torsdag 14. april

Mamadou Saho linkes til både Liverpool og Arsenal, men forsvarsspilleren avviser at han er på vei til Premier League.
- Jeg er fokusert på Paris St. Germain for tiden. Jeg legger ingenting i spekulasjonene. Hvis jeg gjør det bra, vil klubber se på meg, men jeg har planer om å bli lenge i PSG, sier Sakho.
Metro.co.uk

Liverpool har for første gang på lenge en skikkelig transferstrategi klar. John Henry er forberedt på å støtte Kenny Dalglish og Damien Comolli på overgangsmarkedet. Duoen har Gary Cahill, José Enrique, Ashley Young, Mamadou Sakho og Connor Wickham på ønskelisten.
The Times

Liverpool linkes til Fiorentina-vingen Juan Manuel Vargas. Spilleren er kaptein for Perus landslag.
Forzaitalianfootball.com

Liverpool er interessert i Paris St Germains midtstopper Mamadou Sakho. Han er 21 år gammel.
Daily Express 

Liverpool vurderer et bud på £15M for den 18 år gamle Ipswich-spissen Connor Wickham til sommeren. Klubben ønsker å hente inn en ung spiss for å få mer bredde i troppen, selv om man har Luis Suarez og Andy Carroll i angrepsrekka fra før. Wickham har scoret åtte mål for Ipswich denne sesongen. Han skrev nylig en ny kontrakt med Championship-klubben. Den varer til 2014. Kontrakten skal inneholde en utkjøpsklausul på £15M for den kraftige spissen.
Daily Express

Onsdag 13. april

Kenny Dalglish og Damien Comolli planlegger å reise til Tyskland for å se VfL Wolfsburgs midtstopper Simon Kjær i aksjon.
Jyllands-Posten

Liverpool er interessert i Birminghams Sebastian Larsson. Spillerens kontrakt utløper etter sesongen, og hans agent opplyser at kantspilleren kommer til å forlate klubben.
Express & Star

Liverpool er villige til å tilby Aston Villa £8M + Joe Cole for å sikre seg den 25 år gamle vingen Ashley Young.
Sportingo.com

Liverpools håp om å sikre seg Borussia Dortmund-stjernen Nuri Sahin har fått et skudd for baugen, ettersom Real Madrid har meldt sin interesse for den 22 år gamle tyrkiske landslagsspilleren.
Talksport

Tirsdag 12. april

Liverpool er interessert i Wigans James McCarthy. Kenny Dalglish vil gjerne hente inn flere unge spillere dersom han får managerjobben permanent, og en av disse spillerne skal være McCarthy.
ClickLancashire

Atletico Madrid vurderer å hente Milan Jovanovic fra Liverpool.
The People

Kenny Dalglish vurderer å hente tidligere Liverpool-spiller Michael Owen tilbake til Anfield-klubben i sommer. Spissens kontrakt med Manchester United vil da være utløpt, og han kan ankomme Liverpool som Bosman-spiller. Dalglish er villig til å gamble på skadeutsatte Owen som back up for førstevalgene Andy Carroll og Luis Suarez.
Caughtoffside.com