Uke 17

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 1. mai

Liverpool er blant flere Premier League-klubber som står klare til å hente Adam Barton fra Preston. Spilleren blir neppe med Lancashire-klubben ned i League One.
tribalfootball.com

Fra Italia rapporteres det at klubbrepresentanter fra Juventus skal reise til Liverpool på tirsdag for å starte forhandlinger om en permanent overgang for Alberto Aquilani. Serie A-klubben ønsker en lavere pris enn det som avtalt i opsjonen.
Gazzetta dello Sport.

Tottenham vil gjenoppta interessen for Joe Cole kun 12 måender etter at han avslo en gratis overgang til London-klubben og sluttet seg til Liverpool istedenfor. De røde vil kreve £5M for å gi slipp på spilleren.
Sunday Mirror

Liverpool har i flere måneder fulgt Athletic Bilbaos kantspiller Iker Muniain. Damien Comolli kan komme til å gjøre et forsøk på å hente 18-åringen til Anfield i sommer.
Pepole

Lørdag 30. april

Liverpool linkes til Blackburns midtstopper Phil Jones, men manager Steve Kean hevder det må et meget godt tilbud på bordet for å lokke spilleren vekk fra Ewood Park. - Vi ønsker å sette oss ned med alle de unge spillerne og forklare hva vi ønsker å få til som klubb de neste to, tre eller fire årene. Hvis de ønsker å flytte på seg, så må de gjeldende klubbene betale beløp i ypperste klasse fordi spillerne er på veldig, veldig lange kontrakter. Overgangssummene som vi vil kreve, vil være meget høye, sier Kean.
Sport.co.uk

Fra Italia meldes det at AC Milan er klar til å imøtekomme Liverpools prisforlangende på £15M for Alberto Aquilani.
Caughtoffside.com

Ifølge rapporter fra Spania jakter Liverpool og Arsenal Barcelona-spissen Bojan Krkic.
talkSPORT

Everton-manager David Moyes tviler på om Leighton Baines går til Liverpool til sommeren.
- Jeg kan ikke se det. Han er ikke til salgs. Vi har signert ham på en femårsavtale og Everton selger veldig dyrt. Jeg ønsker ikke å selge ham. Vi selger ikke billig. Formannen tar seg av spillerne og gir dem det han kan, uttaler Moyes.
Liverpool Echo

Liverpool vil gjennomføre flere medisinske tester på Sylvain Marveaux for å forsikre seg om at spillerens lyskeskade er leget før partene inngår en fireårskontrakt.
Daily Mail

Liverpool har tilbakevistt at de har lagt inn et bud på £20M for Anderlecht-spissen Romelu Lukaku.
The Guardian

Fredag 29. april

Dean Bouzanis er på vei til Olympiakos. Det er uklart om grekeren slutter seg til den greske storklubben på en permanent eller midlertidig kontrakt.
Clean Sheets All Around

det blir en Liverpool er nær ved å signere Sylvain Marveaux på en Bosman-overgang. Partene er enig om en fireårskontrakt med opsjon på ytterligere en sesong.
L'Sport

Everton skal være interessert i Thomas Ince. Spillerens nåværende avtale utløper til sommeren, og han har allerede avslått to kontraktstilbud fra Liverpool.
Clean Sheets All Around

Torsdag 28. april

Midtbanespiller Axel Wistel (22) blir ventelig solgt fra Standard Liege til sommeren, og Milan og Liverpool skal være interessert.
TalkSport

Liverpool skal være interessert i å signere Steaua Bucurestis 22-årige forsvarsspiller Florin Gardos. Han verdsettes til 5 millioner euro.
Adevarsul

Liverpool følger Inter Milans offensive midtbanespiller Philippe Coutinho. Den unge brasilianeren ser seg om etter en ny klubb fordi han har røket uklar med trener Leonardo. Spilleren vil imidlertid helst foretrekke et utlån.
Sky Italia

Kenny Dalglish var i Frankrike og overvar Olympique Lyons kamp mot Montpellier i går. Skotten brukte anledningen til å se nærmere på Lyon-keeper Hugo Lloris og  venstreback Aly Cissokho.
Tribalfootball.com

Paul Konchesky kan forsvinne til Newcastle etter sesongslutt, og kan bli en erstatter for Jose Enrique på Tyneside. David N'Gog, Joe Cole, Alberto Aquilani, Emiliano Insua, Nabil El Zhar og Philipp Degen skal også være tilgjengelig for salg. David N'Gog ble forsøkt inkludert i avtalen som brakte Andy Carroll til Anfield i januar.
Evening Chronicle

QPR er favoritt til hente Joe Cole til sommeren. Spilelren har slitt emd å finen seg til rette på Merseyside, og han kan tenke seg å flytte tilbake til London.
ClickLiverpool

Kenny Dalglish vurderer å by £5M for Newcastles Joey Barton. De røde kan komme til å hente inn seks spillere til sommeren. Blackburns Phil Jones, Blackpools Charlie Adam, Aston Villas Ashley Young og Stewart Downing samt Ipswich' Connor Wickham er blant transfermålene til Kenny Dalglish.
Daily Mail

Damien Comolli sies å være interessert i å sikre seg underskriften til Olympique Lyons midtbanespiller Miralem Pjanic for £10M.
Sportingo

Liverpool kan komme til å by på Napolis Ezequiel Lavezzi til sommeren.
- Lavezzi har blitt fulgt av Liverpool i 12 måender, og de kan komme til å legge inn bud for hans tjenester, uttaler Lavezzis agent Jose Alberti.
talkSPORT

Onsdag 27. april

Liverpool er interessert i Diego Perotti, etter at Sevilla har gitt antydninger om at de kan være villige til å selge vingen fra Argentina til sommeren.
tribalfotball.com

Liverpool og AC Milan vil kjempe om tjenestene til belgieren Axel Witsel. 22-åringen har vært en av Standard Lieges nøkkelspillere siden han kom inn på laget i 2006. Midtbanespilleren har kontrakt frem til 2013, og Liege sies å ønske minst £10M i overgangssum.
talkSPORT

Alberto Aquilani er for tiden utlånt til Juventus. AC Milan har fulgt spillerens utvikling, og skal være ivrige etter å starte samtaler med de røde om en overgang for midtbanespilleren.
tribalfootball.com

Liverpool følger kontraktsituasjonen til Joey Barton. Midtbanespilleren har ennå ikke kommet til enighet med Newcastle om en ny kontrakt. 28-åringen har 12 måneder igjen av sin nåværende avtale.
Skysports.com

Liverpool kan bli involvert i så mange som 22 spilleroverganger til sommeren. En av disse kan bli Blackburns Phil Jones. Midtstopperen er verdsatt til £12M. Både Kenny Dalglish og Damien Comolli så 19-åringen i aksjon da Blackburn møtte Manchester City på mandag.
Daily Telegraph

Tirsdag 26. april

Boltons Chung-Young Lee er et transfermål for Liverpool. Sørkoreaneren er verdsatt til £6M, men kan de røde kan være villig til å by £10M for å sikre seg spillerens signatur.
Sportingo

Mandag 25. april

Liverpool og Aston Villa skal vurdere Kader Mangane (28). Den allsidige kapteinen til Rennes kan bli tilgjengelig for om lag £3M til sommeren. Mangane spiller også for Senegal.
Daily Mirror

Liverpool vil forsøke å signere Arsenals venstreback Gael Clichy.
Caughtoffside.com