Uke 18

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 8. mai

Boltons Gary Cahill går til Liverpool i sommer, mens Jonjo Shelvey blir sendt i motsatt retning på et sesonglangt utlån.
Bleacher Report

Lørdag 7. mai

Liverpool står klare til å tilby penger og Joe Cole for å sikre seg Tottenham-vingen Aaron Lennon.
Caughtoffside.com

Aston Villa vil forsøke å hente inn Rafael Benitez som sin nye manager dersom Gerard Houllier ikke skulle komme i jobb igjen etter sine siste hjerteproblemer.
Daily Mail

Liverpool vil få konkurranse av Manchester City og Real Madrid om underskriften til Arsenal-forsvarer Gael Clichy. Franskmannen har bare 12 måneder igjen av sin kontrakt med The Gunners, og London-klubben skal ha satt en prislapp på £5.5M på den 26 år gamle venstrebacken.
Goal.com

Newcastle skal være interessert i Paul Konchesky, noe som øker Liverpools sjanser til å sikre seg Jose Enrique.
Goal.com

Fredag 6. mai

Liverpool vurderer å legge inn et bud på £12M for Sporting Gijons 21-årige venstreback Jose Angel.
Sportingo

Liverpool viser interesse for West Bromwich-kaptein Chris Brunt. 26-åringen skal også være et transfermål for Aston Villa.
Mirror

Torsdag 5. mai

Gervinho er linket til Liverpool, Arsenal, Newcastle og Bayern München. 23-åringen har nylig avslått ny kontrakt med Lille. Spissen har også avvist at han vil ta opp igjen kontraktsforhandlingene med Ligue 1-klubben. Ivorianeren skal etter rapportene ha fått en prislapp på £10,5M.
France Football

Liverpool er en av flere klubber som følger U21-landslagsbacken Joe Bennett. Spilleren signerte ny 4,5-årskontrakt med Middlesbrough i januar.
Daily Mail

Blackburns midtstopper Phil Jones har ymtet frempå angående fremtiden sin med å si at han liker Arsenals spillestil.19-åringen er også ønsket av Manchester United og Liverpool.
The Independent

Onsdag 4. mai

Damien Comolli skal være overbevist om at han vil klare å hente den franske U19-landslagsspilleren Idriss Saadi fra sin tidligere klubb St. Etienne.
RMC

Liverpool står klar til å by £10M for Barcelonas kantspiller Ibrahim Afellay etter sesongslutt. 25-åringen ble hentet av katalanerne fra PSV Eindhoven så sent som i januar, men skal være beredt på selge for å styrke eget transferbudsjett.
Sportingo

Kenny Dalglish planlegger en sommerovergang for Bayer Münchens spiss Mario Gomez. De røde har kommet med en forespørsel angående spillerens tilgjengelighet.
Sport.co.uk

Liverpool vil forsøke å hente midtbanespilleren James McCarthy fra Wigan i sommer. Assistentmanager Sammy Lee var tilstede på DW Stadium for å følge McCarthy i Wigans 1-1 kamp mot Everton i helgen. Kenny Dalglish håper å lokke landsmannen til Anfield, etter at McCarthy takket nei til Anfield-klubben sommeren 2009 da Rafael Benitez var manager. Chelsea og Manchester United skal også være interesserte i McCarthy. Spilleren skal ha en prislapp på rundt £10M.
Click Liverpool

Tirsdag 3. mai

Real Madrid vil være med Manchester United og Liverpool i kampen om underskriften til Ashley Young. Kantspillerens kontrakt med Aston Villa løper ut etter neste sesong. Birmingham-klubben kommer til å selge 25-åringen for å ikke risikere at han går vederlagsfritt sommeren 2012. Antatt overgangsbeløp er £15M. Manchester United skal være favoritt til å sikre seg spilleren.
Daily Mail

Ezequiel Lavezzis agent avviser at spilleren kan være på vei til Liverpool.
- Lavezzi ønsker å spille i Champions League med Napoli. Hans intensjon er å spille mot Barcelona og Lionel Messi. Jeg har ikke mottatt noen henvendelser fra noen klubber. Hvis jeg skulle få noen,  vil det ikke være noe å forhandle om, sier agent Alejandro Mazzoni.
Radio Kiss Kiss

Phil Thompson hevdet tidligere år at Newcastles Jose Enrique så godt som var klar for Liverpool. Venstrebacken har bare ett år igjen av sin kontrakt med Newcastle og har ennå ikke begynt kontraktsforhandlinger med nordøst-klubben, men forholder seg rolig til spekulasjoner om fremtiden.
- Jeg konsentrerer meg om å spille for Newcastle. Vi har ikke snakket om kontrakt ennå, og jeg ønsker ikke å si mer om det. Jeg er fornøyd med det. Jeg er veldig lykkelig her. Jeg vet at det er noen problemer her, men vi spillere behøver ikke å tenke på det. Hvis jeg må fortsette her, er jeg fornøyd med det. Hvis jeg må gå til en annen klubb, er jeg fornøyd med England. Dersom jeg må gå til en annen liga, er jeg fornøyd med det. Jeg ønsker bare å spille fotball, det er livet mitt, sier Jose Enrique.
Daily Telegraph

Roberts Greens kontrakt med West Ham utløper til sommeren. Både Liverpool og Tottenham skal være interessert å hente den 31-årige sisteskansen på fri overgang. Rapporter antyder at Kenny Dalglish er ute etter Lyons Hugo Lloris, men Green blir et billigere alternativ.
Caughtoffside.com

Porto har fortalt Liverpool at Rolando er til salgs, men prislappen er hele £17.5M.
Talksport

Liverpool linkes til Lorients spissfunn Kevin Gameiro. Det gjør også Newcastle og Sunderland.
Teamtalk

Mandag 2. mai

David Amoo er for tiden utlånt til Hull. Hull-manager Nigel Pearson vurderer nå om han skal legge inn et bud på kantspilleren.
People

PSG skal ha satt en prislapp på £20M for Mamadou Sakho, noe som kan bli for dyrt for interesserte Arsenal og Liverpool.
Daily Mail