Uke 2

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 16. januar

Det antydes at Liverpool har kontaktet Ajax angående Luis Suarez. Prisforlangende er £18M.
Rory Smith (Daily Telegraph)

Anderlecht bekrefter at Liverpool, Chelsea og Tottenham er interessert i Roman Lukaku. Belgierne krever £25M for tenåringen.
Goal.com

Kenny Dalglish er nær sin første signering i Bayern Münchens midtbanespiller Mark van Bommel. De røde skal være enig om spillerens verdsettelse på £2,5M.
Sunday Times

Liverpool håper å få inn £8M på et salg av Ryan Babel. Det virker klart at nederlenderen vil forlate klubben. Fulham og West Ham har registrert sin interesse. Kilder i Tyskland tror imidlertid at spilleren havner i Bundesliga. Schalke 04 og Hoffenheim skal være aktuelle klubber.
Sunday Mirror

Trabzonspor ønsker å låne Milan Jovanovic for resten av sesongen.
Sunday Mirror

Ajax-spissen Luis Suarez skal stå øverst på Liverpools ønskeliste.
Sunday Telegraph

Liverpool og Arsenal linkes til PSV Eindhovens ungarer Balazs Dzsudzsak.
Footylatest.com

Scott Parker ønsker ikke å forlate West Ham, men er ønsket av en rekke klubber, deriblant Liverpool og Tottenham.
The Guardian

Liverpool forsøker å få Aston Villa til å selge Stewart Downing. £10M-mannen vil være en billigere løsning en lagkamerat Ashley Young.
Sunday Express

Lørdag 15. januar

Glenn Hysen anbefaler Liverpool å kjøpe Bayer Leverkusens Stfan Kiessling.
Sport.co.uk

AS Roma har fortalt Liverpool at Mirko Vucinic ikke er til salgs.
Sky Sport Italia

Liverpool følger West Hams 30-årige midtbanespiller Scott Parker.
Givemefootball.com

Aston Villa trapper opp innsatsen for å signere Maynor Figueroa fra Wigan etter at Villa ga Stephen Warnock tillatelse til å gå på lån til Liverpool.
Daily Mail

Urby Emanuelson settes i forbindelse med en overgang til Liverpool, men spillerens agent avviser at Anfield-klubben har vært i kontakt.
- Ingen fra Liverpool har kontaktet oss om Urby, men det er en stor klubb og vi ville bli glade for å snakke med dem dersom de skulle kontakte oss, sier Brian Berkleef.
Skysports.com

Fredag 14. januar

Arsenal ser ut til å vinne kampen om Southamptons Alex Oxlade-Chamberlain med et bud på £5M.
Daily Mail

Liverpool har vært i kontakt med Marseille angående tilgjengeligheten til Taye Taiwo.
Sportingo.com

Liverpool overveier å hente Inters Victor Obinna til sommeren. Spissen er for tiden utlånt til West Ham. Serie A-klubben ønsker £8M for nigerianeren.
Talksport.co.uk

Torsdag 13. januar

Stuttgart-spisen Pavel Pogrebnyak settes i forbindelse med en sommerovergang til Liverpool.
givemefootball.com

Liverpool vurderer å legge inn bud på Ajax-spissen Luis Suarez.
Daily Mail

Ricky van Wolfsvinkels antatte overgang til Liverpool eller Tottenham ser ut til å ikke bli noe av etter at det ble klart at spissen må opereres etter et kravebensbrudd.
Metro.co.uk

Shaun Wright-Phillips er på vei bort fra Manchester City. Spilleren har blitt tilbudt til både Fulham og Liverpool.
Metro.co.uk

Fiorentina sies å være i samtaler med Daniel Agger. FIFA-agent Bernado Brovarone hevder at Serie A-klubben har tilbudt spilleren en finansiell pakke.
- Viola tilbød Liverpool-spilleren 1,5 millioner euro per år, men han ønsker minst 2 millionner netto i året.  Dessuten må vi se hva Liverpool sier, uttaler Brovarone til Lady Radio.
Tuttomercatoweb.com

Hamburg har fortalt Liverpool og Wigan at de kan få kjøpe vingen Eljero Elia for £12.5M.
Daily Mail

Onsdag 12. januar

Liverpool, Chelsea, Arsenal, Manchster City og Manchester United er interessert i Southamptons 17-åring Alex Oxlade-Chamberlain. Spilleren selv vil foretrekke Chelsea, klubben han støttet som guttunge.
Daily Mail

Celtic-sjef Peter Lawwell tilbakeviser rykter om at han er aktuell som Chief Executive i Liverpool.
Dan Roan på Twitter

Ricky van Wolfsvinkels antatte overgang til Premier League vil bli utsatt frem til sommeren etter at spilleren har brukket kravebeinet.
talkSPORT

Kenny Dalglish vurderer å innlemme tidligere Liverpool-spiller Dietmar Hamann i trenerstaben sin.
Goal.com

Både Liverpool og Manchester United kommer til å legge inn bud på Southamptons stjerneskudd Alex Oxlade-Chamberlain i løpet av de neste 48 timene.
Skysports.com

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Blackpools midtbanespiller Charlie Adam. På Bloomfield Road har man allerede avslått bud fra Aston Villa og Birmingham på den tidligere Rangers-spilleren. Adam har 18 måneder igjen av sin kontrakt med Blackpool.
Skysports.com

Celtic-sjef Peter Lawwell er storfavoritt til å få jobben som daglig leder i Liverpool. Liverpools kommersielle direktør, Ian Ayre, er den fremste utfordreren.
Daily Mail

Tirsdag 11. januar

Per Mertesacker er linket til både Arsenal og Liverpool, men spilleren har bedt sin agent avvise enhver forespørsel som eventuelt kommer. Han ønsker å konsentrere seg om karrieren i Werder Bremen.
Daily Mail

Juventus tilbyr Liverpool den brasilianske spissen Amauri + £25M for Fernando Torres.
Calciomercato

Mandag 10. januar

Liverpool har kommet med en offisiell henvendelse til Valencia på vingen Pablo Hernandez. Høyrevingen kan være tilgjengelig for £10M.
Mirror

Kenny Dalglish vil prøve å hente Benficas venstreback Fabio Coentrao til Liverpool. Ryan Shawcross og Ricky van Wolfswinkel skal også stå på den midlertidige managerens ønskeliste.
Givemefootball.com

Juventus har begynt å vise interesse for Ryan Babels situasjon i Liverpool.
Tuttosport

Glen Johnson har ombestemt seg, og ønsker ikke lenger å forlate Liverpool, etter at Roy Hodgson ble avskjediget som manager.
Metro