Uke 20

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 22. mai

Liverpool har trukket seg fra kampen om Atlético Madrids Sergio Agüero etter at det ble klart at spilleren krever £100000 i ukelønn.
Daily Star Sunday

Kenny Dalglish har tre kandidater på sin liste over midtbanespillere han ønsker å hente til sommeren: Diego (Wolfsburg), James McCarthy (Wigan), Scott Parker (West Ham).
People

Lørdag 21. mai

Wigan vil overraske Chelsea og Liverpool ved å kreve £20M for James McCarthy. Begge klubber har midtbanespilleren so met av sine transfermål til sommeren.
Daily Mail

Harry Redknapp sier at det er tre klubber som kjemepr om signaturen til West Hams midtbanespiller Scott Parker - Tottenham, Arsenal og Liverpool.
Daily Mirror

Liverpool må regne med kamp fra Manchester United om Newcastles venstreback Jose Enrique.
Daily Mirror 

Liverpool linkes igjen til Sevillas kantspiller Jesus Navas.
Sportingo.com

Fredag 20. mai

Milan Jovanovic kan ha spilt sin siste kamp for Liverpool. Serberen er ønsket av Lille, og han kan bli en del av en avtale som bringer Eden Hazard motsatt vei.
Daily Mail

Torsdag 19. mai

Manchester City har overbydd Liverpool for Valencias midtbanespiller Juan Mata. City har lagt inn et bud på £22M, og de har snakket med Valencia-president Manuel Llorente om å sluttføre handelen. Liverpools tilbud skal ha vært £17M.
People

Manchester United, Liverpool og Arsenal er ivrig etter å forhøre seg om tilgjengeligheten til den 20-årige midtbanespilleren Yann M'Vila.
talkSPORT

Liverpool rapporteres å ha startet samtaler om Marseilles kantspiller Andre Ayew.
Ghanasoccernet.com

Liverpool, Tottenham, Aston Villa, Sunderland, Juventus og Newcastle er alle interessert i Wigans kantspiller Charles N'Zogbia.
Daily Mirror

Dejan Lovren (21), den kroatiske midtstopperen hos Lyon, blir fulgt av Liverpool med tanke på mulig kjøp i sommer.
tribalfootball.com

Manchester City og Liverpool har vært i kontakt med Ajax angående den belgiske midtstopperen Jan Vertonghen.
tribalfootball.com

Diego skal ha falt i unåde hos Wolfsburg og ventes å forlate klubben til sommeren. Liverpool skal ha vært i kontakt med Wolfsburg angående et mulig kjøp. Prislapp ventes å være 10 millioner euro, eller om lag £8,8M.
L'Equipe

Hvis Liverpool går for Juan Vargas hos Fiorentina vil de få konkurranse av en rekke andre klubber.
Metro

Liverpool skal ha tilbudt 20 millioner euro samt Milan Jovanovic for Eden Hazard.
Walfoot.be

Sven-Göran Eriksson og Leicester skal være interessert å sikre seg Paul Konchesky foran neste sesong.
Daily Mail

Onsdag 18. mai

Chelsea, Liverpool, Manchester City og Everton følger alle nøye med på Genks 19 år gamle midtbanespiller Kevin de Bruyne.
Daily Mail

Ashley Young settes i forbindelse med en sommerovergang til Manchester United og Liverpool. Spilleren har imidlertid ikke hastverk med å forlate Villa Park.
- Jeg har hele tiden sagt at jeg skal snakke med manageren og formannen etter sesongen. Jeg vil gi 100% på banen. Når sesongen er over, skal jeg sette meg ned og ta det derfra. Det er mange spekulasjoner i verdensfotballen, og slik har det vært de seneste ukene. Jeg må bare konsentrere meg om Aston Villa og fortsette med å gjøre det bra for klubben, uttaler Ashley Young.
Sky Sports News

Alberto Aquilani kan havne i QPR som mulig erstatter for Adel Taarabt. Sistnevnte har blitt linket til Liverpool, Lazio og Newcastle.
Sportsnewsireland.com

Paul Konchesky mislykkede opphold i Liverpool kan være over. Backen kan komme til å returnere til Fulham ettersom Carlos Salcido ønsker seg hjem til Mexico.
Daily Mail

Liverpool sies å være interessert i å hente Motherwells kantspiller Chris Humphrey for £1M.
Daily Star

Tirsdag 17. mai

Jose Enrique, venstreback hos Newcastle, er blitt linket til Liverpool ved flere anledninger. Han følges også av franske Lyon.
talkSPORT

QPR-manager Neil Warnock tror neppe det er aktuelt for den nyopprykkede London-klubben å hente Joe Cole til sommeren.
- Jeg har sett at vi har blitt linket til Joe Cole, men jeg tviler på at vi har råd til en fjerdedel av hans lønn, sier Neil Warnock.
Evening Standard

Liverpool er linket til Stewart Downing. Kantspilleren har allerede blitt kåret til "Årets spiller" i Aston Villa, og klubben vil nå tilby ham ny, forbedret kontrakt for å få ham til å bli værende i Midlands-klubben. Han vil i så fall bli Aston Villas best lønnede spiller.
Skysports.com

Athletic Bilbaos Iker Munain og Marseilles Andre Ayew er blant flere spillere Liverpools fotballdirektør Damien Comolli følger.
Daily Telegraph

Mandag 16. mai

Liverpool har de seneste månedene fulgt Readings Shane Long. Anfield-klubben kan komme til å legge inn bud på spissen for å få inn back-up for Carroll og Suarez.
The People

Liverpool er blant flere klubber som sies å være interessert i Lilles playmaker Eden Hazard. Belgieren kan imidlertid tenke seg en overgang til Serie A.
- Italia fascinerer meg. Jeg ville like å spille for en stor klubb en dag. Jeg vet at det er mange store klubber i Italia, men nå har jeg det fint her. Serie A fascinerre meg, og jeg vilel like å spille der en gang i fremtiden. Vi får se hva som skjer. Noen av uttalesene fra Inter-president Moratti har gjort meg glad, sier Eden Hazard.
Teamtalk

Liverpool er linket til Barcelonas kantspiller Jeffren, men 23-åringen ønsker å blir værende på Camp Nou.
- Jeg ønsker ikke å dra fordi jeg ønsker å lykkes i denne klubben. Jeg håper å få mer spilletid. Mitt største ønske er å bli værende i Barca, sier Jeffren.
talkSPORT

Liverpool leder kampen om underskriften til Brad Friedel. 39-åringens kontrakt med Aston Villa utløper etter sesongslutt. West Bromwich og Tottenham skal også være interessert i keeperen.
- Jeg skal snakke med Brad neste uke, straks sesongen er over. Vi vil da se på hans alternativer. I øyeblikket har han fokus på Villas siste kamp, men også på fødselen av hans neste barn som er nært forestående. Jeg har lest avisspekulasjonene, men vi kommer ikke til å snakke om noen klubber før sesongen er ferdig, uttaler agent Tony McGill.
Skysports.com.