Uke 22

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 5. juni

Liverpool ønsker seg West Bromwich sin 14 år gamle midtbanespiller Jerome Sinclair.
Daily Mail

Bayer Leverkusen har lagt inn et bud på £10M for Daniel Agger. Hamburg og Malaga er også interessert i forsvarsspilleren.
Goal.com

Liverpool har et transferbudsjett på £75M, og vil for de pengene forsøke å sikre seg Jordan Henderson, Conor Wickham, Charlie Adam, Stewart Downing og Phil Jones, i tillegg til Jose Enrique som de vil by £8M for.
Goal.com

Kenny Dalglish vil forsøke å sikre seg Blackburn-stopper Phil Jones, men Liverpool-manageren vil vente til han har sikret seg Sunderlands midtbanespiller Jordan Henderson. Dalglish vil forsøke å bygge sin tropp rundt de beste unge spillerne i England.
Lancashire Telegraph

Liverpool har kommet med en forespørsel på Wigan-vingen Charles N'Zogbia, fordi Anfield-klubben frykter at Manchester United vil sikre seg Ashley Young. N'Zogbia nekter å skrive under en ny kontrakt med Wigan, og Liverpool tror at de kan få ham for mindre enn de £8M som Wigan krever fordi spilleren kun har ett år igjen av sin kontrakt.
Sunday Mercury

Jordan Henderson ønsker at hans overgang til Liverpool skal være i boks innen onsdag, når han setter seg på flyet til U21-EM i Danmark. Midtbanespilleren ønsker ikke at overgangssaken skal bli en distraksjon under mesterskapet.
Sunday Mercury

Lørdag 4. juni

Liverpools interesse for Lyons venstreback Aly Cissokho har tiltatt. Jose Enrique stod øverst på ønskelista i jakten på nye venstreback, men Newcastle står steilt på kravet om £15M for spanjolen, og så mye akter ikke Liverpool å betale. Dermed har Cissokho rykket opp som Liverpools fremste transfermål i denne posisjonen, fulgt av Celtics Emilio Izaguirre.
Mirror

Joe Cole er på vei til Tottenham i en overgang verdt £3M etter en skuffende sesong i Liverpool. London-gutten vil gjennomgå en medisinsk test i London den kommende uken, før overgangen kan fullføres.
Daily Mail

Ryad Boudebouz linkes til Liverpool og Newcastle. Den algeriske midtbanespilleren som har tilhold i Sochaux har også blitt linket til Lyon og Marseille. Fra Frankrike rapporteres det imidlertid at speidere for både Liverpool og Newcastle har fulgt 21-åringen de siste ukene.
Metro

Jordan Henderson er desperat etter å få fullført en overgang fra Sunderland til Liverpool så fort som mulig.
Metro

Liverpool har igjen rettet søkelyset mot Wigan-vingen Charles N'Zogbia, ettersom Manchester United ser ut til å vinne drakampen om Ashley Youngs underskrift.
Metro

Fredag 3. juni

Milan Jovanovic har fått klarsignal av Liverpools ledelse til å finne seg en ny klubb. Serberen kan få fart på karrieren ved å returnere til Belgia. Anderlecht og Club Brügge nevnes som passende destinasjoner. Brügge har nylig mistet både Ivan Perisic og Ronald Vargas, og bør lete etter en erfaren spiller.
Footgoal.net

Ipswich har satt en prislapp på £10M på Connor Wickham, etter at Liverpool har vist fornyet interesse for spissen.
Metro

Liverpool nærmer seg kjøp av duoen Phil Jones og Jordan Henderson for en samlet sum på ca £30M. Anfield-klubben har økt sitt bud på Henderson fra £13M til £15M, og håper at Sunderland skal fire på sin prislapp på £18M.  De røde er også rede til å legge inn et formelt bud på Blackburn-stopper Phil Jones, men vil få kamp av Arsenal og Tottenham. Både Henderson og Jones befinner seg akkurat nå i Spania med Englands U21-tropp, hvor de forbreder seg til EM i Danmark. Troppen flyr imidlertid hjem til England i kveld, da de skal spille privatlandskamp mot Norge i Southampton på søndag. Henderson er klar til å reise til Merseyside på kort varsel, så snart de to klubbene blir enige om en overgangssum.
Daily Mail

Torsdag 2. juni

Kenny Dalglish er ivrig etter å forsterke midtbane med engelsk talent, og er en beundrer av både Lee Cattermole og Jordan Henderson. Han har kommet med uformelle henvendelser på Cattermole, og vil nå følge opp begge med et offisielt bud.
Daily Telegraph

Liverpool og Bolton er interessert i sørkoreaneren Park Chu-Young. Spissen sies å være på vei bort fra Monaco etter nedrykket.
Tribalfootball.com

Liverpool er blant flere Premier League-klubber som har fulgt Bournemouths 19-årige spiss Danny Ings.
Givemefootball.com

Monacos Benjamin Moukandjo er smigret over å bli linket til Liverpool. Det har blitt rapportert at Liverpool vil forsøke å hente kameruneren dersom de mislykkes med å hente Lilles Gervinho til Anfield. Moukandjo kom til Monaco fra Ligue 2-klubben Nimes for 500 000 euro så sent som i januar. 22-åringen har gjort tre mål på 16 kamper i Ligue 1.
- Jeg har hørt Liverpool-ryktene. Det er smigrende, men i realiteten vil jeg trolig bli i Monaco dersom ikke drømmen går i oppfyllelse, siteres Moukandjo av Sky Sports.
Goal.com

Onsdag 1. juni

Simon Kjær nevnes i en byttehandel mellom Wolfsburg og Liverpool. Motytelsen for Kjær er Christian Poulsen pluss et stort pengebeløp.
Sporten.dk

Spissen Shane Long kommer til å forlate Reading, nå som klubben tapte play off-finalen mot Swansea. Både Liverpool, Everton, Newcastle og Celtic har hatt angriperen i kikkerten denne våren. 24-åringen gjorde 25 mål i Championship denne sesongen, og Reading vil kreve minst £4M for ham.
Reading Evening Post

Tirsdag 31. mai

Marseilles ghanesiske kantspiller Andrei Ayew er et mulig transfermål for Liverpool og Bayern München.
Footylatest.com

Racing Genk  ønsker å beholde Chris Mavinga også neste sesong. Manager Franky Vercauteren har henvendt seg til Liverpool om en ny låneavtale.
talkSPORT

Stewart Downings fremtid i Aston Villa avhenger ikke om Gerard Houllier fortsetter som manager eller ikke.
- Jeg har trivdes med å arbeide med Martin O’Neill, Kevin MacDonald, Gary McAllister og Gerard Houllier, så det påvirker ikke min avgjørelse i det hele tatt dersom han blir værende eller går, sier Downing.
Skysports.com

Ashley Young har blitt linket til et klubbskifte, men kantspilleren kommer til å snakke med Aston Villa-ledelsen etter EM-kvalifiseringskampen mot Sveits.
- Jeg har hele tiden sagt at jeg skal snakke med manageren og formannen etter sesongslutt. Jeg må konsentrere meg om denne kampen. Vi får se hva som skjer med samtalene etter denne kampen, sier Ashley Young.
Skysports.com

Liverpool linkes til Monaco-vingen Benjamin Moukandjo. 22-åringen har U-landskamper for Kamerun.
Le Parisien

Brad Friedel velger bort Liverpool og kommer til å spille for Tottenham neste sesong. Både Liverpool og Tottenham har gitt amerikaneren tilbud om en toårskontrakt, men keeperen regner sjansene til fast førstelagsspill som bedre hos Spurs.
Mirror

Mandag 30. mai

Kenny Dalglish har nå rettet oppmerksomheten mot Sevillas kantspiller Diego Perotti ettersom Ashley Young ser ut til å velge Manchester United. 22-åringen verdsettes til £7M, og rapporter antyder at Liverpool allerede har lagt inn et bud. Også Juventus skal være interessert i argentineren.
Setanta Sports