Uke 26

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 3. juli

Liverpool ønsker å hente Aaron Lennon fra Tottenham ved å tilby London-klubben Alberto Aquilani pluss £8M. Pakkens totalverdi er £20M.
Fanatix.com

Liverpool tar sikte på å forsterke venstrebacken med Emilio Izaguirre fra Celtic. 25-åringen har også blitt fulgt av Manchester United, men de har ikke fulgt opp resten. Veien står nå åpen for at Liverpool kommer med en henvendelse. En overgangssum på £11M antas å være nok til å sikre hondurianerens underskrift.
Fanatix.com

Ubekreftede rapporter på internett setter Liverpool i forbindelse med en overgang for Chelsea-spissen Daniel Sturridge.
Sportsnewsireland.com

Arsenal er klar til å foreta en overraskende £20M-overgang for Aston Villa-vingen Stewart Downing. Det at Liverpool ennå ikke har fullført signeringen gjør at Arsenal nå viser interesse.
Sunday Mirror

Liverpool i ferd med å trekke seg fra et mulig kjøp av Charlie Adam. Liverpool ønsker ikke en budkrig om midtbanespilleren ettersom de fortsatt har Alberto Aquilani i klubben og har signert Jordan Henderson for £16M.
Mail on Sunday

Liverpool er forberedt til å gå med et tap på £2M for Paul Konchesky, som ble signert for det dobbelte beløpet for bare et år siden.
Mail on Sunday

Kernny Dalglish er klar til å signere en håndfull antall unggutter. Liverpool ligger først i køen for Caens 16-årige M’Baye Niang, og er klar til å tilby £10M for talentet. Tottenham og Manchester City er også interessert. Spissen vil bli solgt til klubben som byr mest.
People

Danny Wilson er ønsket av Rangers. Ally McCoist forsøker å hente 19-åringen tilbake på lån.
People

Tottenham er ute etter Barcelona-spissen Bojan Krkic. London-klubben møter konkurranse både fra premier League og Europa. Liverpool og Roma er også interessert i unggutten som er verdsatt til £14M.
People

Liverpool retter blikket mot Jose Enrique etter at Arsenals venstreback Gael Clichy nå havner i Manchester City.
News of the World

West Bromwich jakter West Hams Jack Collison. Tottenham og Liverpool skal også være interessert i midtbanespilleren.
News of the World

Lørdag 2. juli

Liverpool og Tottenham sies å være interessert i å hente Ryan Shawcross. Stoke ønsker ikke å selge, og midtstopperen trives utmerket i Midlands-klubben.
- Jeg antar at dersom du blir linket til klubber, viser det at du gjør det bra. Men jeg er Stoke-spiller. Jeg har signert en kontrakt her, og jeg er lykkelig her. Formannen har sagt at klubben ikke kommer til å selge meg. Jeg ønsker ikke å reise, og jeg ser frem til den nye sesongen. Enhver ung spiller i Premier League vil ha spekulasjoner skrevet om seg, men det bryr jeg meg ikke om, sier Shawcross.
The Sentinel

Kevin Keen gir seg i West Ham og kan være på vei inn i støtteapparatet i Liverpool. Han avslå en avtale om å fortsette under manager Sam Allardyce i West Ham. Keen ledet Hammers midlertid i sesongavslutningen. Han ønsket jobben permanent, men ble bare tilbudt en mindre rolle.
Mirror

Sunderland har nå rettet oppmerksomheten mot Birminghams midtstopper Scott Dann, men det gjenstår å se om nordøst-klubben er villig til å betale Birminghams prisforlangende på £10M. 24-årinegn er også et transfermål for Stoke.
The Guardian

Fredag 1. juli

Liverpool kjemper med Sochaux og Lille om den 23-årige Brest-spissen Nolan Roux.
TalkSPORT

Liverpool, Tottenham, Manchester City og Manchester United linkes til Caens 16-årige spiss M'Baye Niang. Den franske fotballspilleren med senegalesisk herkomst fikk sin debut i Ligue 1 sist sesong. Han scoret tre mål på syv opptredener.
Gibfootballshow.co.uk

Liverpool må betale £9M for å hente Charlie Adam fra Blackpool, og det er mer enn Anfield-klubben tilbud i januarvinduet. Kenny Dalglish er ivrig etter å sikre seg midtbanespilleren, men klubbens eiere er kanskje tilbakeholdne med å imøtekomme Blackpools verdsetting. Blackpool må dele overgangsbeløpet med andre, noe som er årsaken til den høye prisen.
Mirror

Keeper Peter Gulacsi lånes ut til Hull.
Daily Star

Torsdag 30. juni

Liverpool viser interesse for Inter-backen Cristian Chivu nå som Gael Clichy ser ut til å være på vei til Manchester City.
Mirror

Ajax vurderer å gi slipp på forsvareren Jan Vertonghen i sommer. Liverpool, Arsenal og Manchester City er alle interesserte i den belgiske landslagsspilleren, men ingen av klubbene har kommet med noe formelt bud ennå.
Algemeen Dagblad

Liverpool har forhørt seg om Inter-keeper Emiliano Viviano som en mulig reservekeeper for Jose Reina.
Mediaset TV

Liverpool har sendt representanter til Spania for å hente Sevillas juniorspiller Antonio Cotan. Chelsea og Inter har også uttrykt interesse for den høyre kantspilleren, men LFC har foretatt det første trekket. Ifølge rapporter fra Spania er agent Alvaro Torres i Sevilla for å forsøke å sluttføre en avtale.
Mirror

Tottenham har blitt med Liverpool og Arsenal i kampen om Valencias £20M-ving Juan Mata.
The Guardian

Aston Villa har kommet med et bud på £9M for Wigans Charles N'Zogbia. Birmingham-klubben vil få hard konkurranse om underskriften til kantspilleren. Everton, Liverpool, Sunderland og Newcastle er også interessert.
Mirror

Liverpool ønsker Gaël Clichy, men backen kan havne i Manchester. Nå har Manchester City tilbudt Arsenal sju millioner pund for 25-åringen. En avtale er ikke sluttført da både pris og personlige betingelser ikke er ferdigforhandlet. Liverpool fikk et bud på £5M avslått tidligere i måneden. AS Roma er også interessert i venstrebacken.
The Independent

Blackpool har banet vei for Charlie Adams overgang til Liverpool ved å signere Bojan Djordjic på fri transfer.
Mirror

Onsdag 29. juni

Liverpool-linkede Keisuke Honda er ukjent med den angivelige interessen fra Juventus som har blitt rapportert i japansk presse. - Ingeting er bekreftet ennå. Når det gjelder nyheten om Juventus, så må dere fortelle meg om den, sier spilleren selv. Hondas agent, Kees Ploegsma, dysser også ned Juventus-ryktene: - Jeg er ikke overrasket over at Juventus er interessert i ham siden han har spilt bra, men jeg har ikke mottatt noen samtaler angående dette.
Sanspo.com og Tuttomercatoweb

Connor Wickham har fått med en klausul i sin kontrakt med Sunderland som innebærer at større klubber, som Spurs og Liverpool som har vist interesse for ham, kan kjøpe ham fri fra Sunderland etter bare en sesong på Stadium of Light. Men kjøpende klubb må i så fall betale mer enn tre ganger det Sunderland nå betalte Ipswich.
Metro

Sammy Lee vil bli erstattet av førstelagstrener Steve Clarke som ny assistentmanager i Liverpool.
Morning Star

Manchester Uniteds back John O’Shea har vært i samtaler med Sunderland om sine personlige betingelser, men det antas at han vurderer tilbud fra andre klubber. Celtic settes i forbindelse med en overgang for den irske landslagsspilleren, men Liverpool, Tottenham og Aston Villa skal også være interessert
Click Manchester

Arsenal-forsvarer Gael Clichy sies å være et transfermål for Liverpool, men ifølge La Provence står Paris St. Germain klar med et bud på rundt 15 millioner for Gael Clichy. Spilleren har kun ett år igjen av sin kontrakt med Arsenal. Dersom 25-åringen avslår tilbud om ny avtale, kan Arsenal se seg tvunget til å selge franskmannen for å unngå at han går vederlagsfritt neste sommer.
Givemefootball.com

Lille ser ut til å ha vunnet kampen om Monaco-spissen Park Chu-Young. Liverpool er en av klubbene som har fulgt koreaneren. 25-åringen skal nå være enig med de franske mesterne om en kontrakt.
Infosport

En kilde nær Birmingham sier til Press Association at Scott Dann ikke får gå før en klubb imøtekommer Birminghams prisforlangende på £12M. Birmingham avslo et et samlet bud på £16M for cameron Jerome og Scott Dann i går. Også Arsenal og Liverpool er linket til Dann.
Mirror

Bournemouths Danny Ings følges av Liverpool, Newcastle og Sunderland. 18-åringen scoret åtte mål i sin første sesong på Dean Court. Fuham har allerede fått avslått et bud på £600000.
Mirror

Tirsdag 28. juni

Liverpool rapporteres å være interessert i Manchester City-vingen James Milner.
Click Manchester

Liverpool-linkede Keisuke Honda har begynt forhandlinger med Juventus.
Sports Nippon

Sunderland har lagt inn et bud på over £8M for Ipswich-spissen Connor Wickham. Det har vært rapportert at Sunderland forberedte et bud på £13M, men det første budet skal være på under £9M.
Skysports.com

Birmingham har avslått et dobbelbud på £16M fra Stoke for Cameron Jerome og Liverpool-linkede Scott Dann. Kilder i Birmingham antyder at seriøse samtaler om en avtale for de to spillerne har funnet sted.
The Guardian

Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea er alle interessert i det spanske talentet Hicham Khaloua. 16-åringen er for tiden i den spanske 2.divisjonsklubben FC Cartagena. Spissen, av marokkansk herkomst, scoret over 40 mål på juniornivå forrige sesong. Han er for ung til å signere proffkontrakt, og engelske klubber kan hente ham for en mindre kompensasjon.
Skysports.com

Liverpool er svært ivrig etter å få i stand en overgang for Charlie Adam. De har tilbudt penger pluss spillere, inkludert et sesonglangt lån for Jonjo Shelvey. Men kilder nær spilleren har fortalt at to andre klubber fra Premier League nå vil være med å by på den skotske landslagsspilleren. Blackpool-formann Karl Oyston har opplyst at det ikke har kommet inn noen formelle bud på Adam.
TalkSPORT

Sunderland er i samtaler med Ipswich om å signere Connor Wickham. Det har vært antydet at en overgangssum på £13M allerede har blitt avtalt mellom klubbene, men det skal ikke være tilfelle. Klubbene er imidlertid i dialog om en overgang.
Skysports.com

Liverpool er nær en avtale for Charlie Adam. Blackpool ønsker opprinnelig £12M for midtbanespilleren, men et kompromiss vil bli inngått etter at Damien Comolli kom med forslag om å la spillere gå motsatt vei. Comolli håper at £8M pluss utlån av Jonjo Shelvey og Stephen Darby vil bli akseptert, men Blackpool er mest interessert i et rent pengebeløp. 
Mirror

Sunderland er enig med Ipswich om en overgangssum på £13M for Connor Wickham. £5M blir betalt umiddelbart. Liverpool er fortsatt interessert, men må nå matche budet fra Sunderland.
Mirror

Gael Clichy har avslått kontraktsforslag fra Arsenal. Venstrebacken ønsker seg ten overgang til Liverpool.
The Times

Bolton er interessert i Middlesbrough-forsvarer Rhys Williams, men kan få konkurranse fra Liverpool om den anvendelige 22-årige australieren.
Daily Mail

Wolfsburgs playmayer Diego avslører at han er i samtaler om en "drømmeovergang" til Premier League. Spilleren antas å være på Liverpools handleliste.
talkSPORT

Liverpool har nå gitt opp å hente Jose Enrique fra Newcastle, og konsentrerer seg nå om å hente rutinerte Wayne Bridge fra Manchester City.
Footy Bunker

Mandag 27. juni

Ryad Boudebouz opplyser at han har vært i samtaler med Liverpool, men den 21-årige midtbanespilleren har ikke hastverk med å forlate Sochaux.
- Interessen fra Liverpool er solid. Det har vært kontakt, men vi skal ta oss tid, møte formannen og forholde oss rolig. Jeg ønsker å sitte ned og diskutere når vi returnerer til preseason-trening. Hvis det finnes et godt tilbud, vil vi ikke være i stand til å avslå det. Jeg ønsker ikke å forlate Sochaux, men dersom det kommer et tilbud på bordet, skal jeg tenke på det, sier Boudebouz.
L’Est Republican

Venstrebacken Emilio Izaguirre har blitt satt i forbindelse med blant annet Liverpool, men spillerens rådgiver avviser at en overgang til engelsk Premier League er på trappene.
- Emilio har plan om å fullføre kontrakten som binder ham til Celtic. Et påstått salg til England er ikke realistisk i øyeblikket, sier Marco Tulio Suazo.
Daily Record

Klubbskifte for Charlie Adam og Stewart Downing nærmer seg. Charlie Adam forventes å sluttføre en £8M-overgang til Liverpool i dag, mens Jonjo Shelvey går motsatt vei på sesonglangt lån. Aston Villas Stwart Downing kan snart slå følge med Adam til Liverpool. Kantspilleren skal levere inn sin transfersøknad. Raul Meireles kan være på vei ut etter at han ikke har kommet til enighet om ny kontrakt.
The Independent

Arsenal har brutt klubbrekorden ved å legge inn et bud på £18M for Valencias kantspiller Juan Mata.
Daily Mail

Liverpool, Arsenal og Newcastle har vist interesse for Celtics venstreback Emilio Izaguirre, men Manchester United forventes å holde samtaler med Celtic i neste måned om en mulig 6,5M-overgang for 26-åringen.
Daily Mail

Udinese-forsvarer Cristian Zapata, som har blitt linket til Liverpool, ser ut til å være på vei til Villarreal. La Liga-klubbens direktør Antonio Cordon skal ha kommet til enighet om en overgangssum på 6 millioner euro pluss Javier Matilla for colombianeren.
Football Italia

Eden Hazard har blitt satt forbindelse med en overgang til Paris St. Germain, Manchester City, Liverpool og Arsenal. Fortsatt har det ikke kommet inn et formelt bud på spilleren, og Lille håper nå å beholde 20-åringen.
- Eden er ikke til salgs. Vi kan ikke la en av våre beste spillere forlate oss. Han kommer til å bli hos oss neste sesong, sier Lilles generalmanager Frederic Paquet til RMC.
Skysports.com