Uke 27

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 10 juli

Fiorentina skal søke en løsning om å hente Alberto Aquilani på lån, melder italiensk media.
football-italia.net

Formann og eier i Wigan, Dave Whelan, sier at man kan bli tvunget til å selge Charles N'Zogbia da klubben ikke har råd til å la en så verdifull spiller løpe ned sin kontrakt. Spilleren er blitt linket til klubber som Liverpool, Newcastle, Aston Villa og Sunderland.
Talksport

Liverpool er beredt til å la Raul Meireles snakke med de italienske storklubbene Juventus og Inter, i forbindelse med en mulig overgang verdt £12M.
Sunday Mirror

Arsenal kan komme til å prøve å sikre seg Stewart Downing foran nesen på Liverpool.
Mail on Sunday

Lørdag 9. juli

Kjøpekåte Sunderland skal ha blinket ut Alberto Aquilani som et mulig transfermål.
FootyLates

Fredag 8. juli

Schalke har lagt inn et bud på £6M på den Liverpool-linkede Stade Brest-spissen Nolan Roux.
Talksport

Torsdag 7. juli

Liverpool vurderer å legge inn et bud på Arsenal-vingen Theo Walcott, der Arsenal vil få Joe Cole som en del av handelen.
Fanatix

Flere klubber følger med på kontraktssituasjonen til Micah Richards i Manchester City. Høyrebacken har to år igjen av sin kontrakt med City, og selv om det er startet forhandlinger om en ny avtale mellom partene, så skal disse gå tregt. Dette har man merket seg hos Chelsea, Arsenal, Liverpool og Juventus.
Skysports.com

Liverpool skal ha skiftet fokus bort fra Luis Enrique, ettersom Newcastle ikke vil fire på kravet om £15 millioner for spanjolen. Man skal ha siktet seg ut den franske landslagsspilleren Aly Cissokho fra Lyon.
France Football

Sam Allardyce skal være villig til å betale hele £7.5 millioner for duoen Paul Konchesky og Joe Cole. Begge spillerne har en fortid i West Ham, men det er uklart om de vil ta steget ned til Championship.
CaughtOffside

Milan Jovanovic skal være et overgangsmål for Club Brugge, Anderlecht, Sporting Lisboa og Benfica i tillegg til klubber i Hellas og Tyskland. Det har blitt gjort klart at serberen kan forlate Liverpool på fri overgang i sommer.
DH

Joe Cole, Maxi Rodriguez og Raul Meireles er overflødige på Anfield. QPR og West Ham viser interesse for Cole, Inter og Juventus ditto for Meireles, mens Rodriguez sitt ønske om å returnere til Argentina kan bli verre å innfri på grunn av den høye lønningen han har i Liverpool.
Mirror

Kenny Dalglish akter å kjøpe tre spillere til etter at Charlie Adam er i boks. På agendaen står en ving, og Stewart Downing står fortsatt øverst på den listen. Dalglish ønsker seg også en venstreback og en midtstopper. Jose Enrique og Scott Dann er de mest aktuelle navnene i de respektive posisjonene.
Mirror

Onsdag 6. juli

Monaco-spissen Park Chu-Young ønsker å spille for Liverpool kommende sesong, og sier det er uaktuelt å forlate Monaco for noen andre klubber enn Anfield-klubben.
Talksport

AVTV-punditen Ian Taylor vil ikke utelukke at Alex McLeish kan være interessert i Joe Cole, og at engelskmannen dermed kan være inkludert i en avtale som bringer Stewart Downing til Liverpool.
TalkSport

Tirsdag 5. juli

Liverpool har allerede lagt inn et bud på den 26 år gamle Villarreal-vingen Santi Cazorla, men Villarreal ønsker å ha en erstatter på plass før de i det hele tatt tar stilling til budet.
Mirror

QPR vurderer å hente Joe Cole fra Liverpool.
Footybunker.com

Tottenham kan komme til å vise fornyet interesse for Joe Cole dersom Luca Modric forsvinner til Chelsea.
Talksport

Jeffren Suarez ønsker ikke å bli sendt til Udinese som delbetaling for en Alexis Sanchez-overgang til Barcelona. Den 23 år gamle angriperen ønsker enten å forbli i Barcelona, eller få innvilget en transfer til Liverpool.
Skysports.com

Blackpool har informert klubbene som jakter på Charlie Adam om at de ikke gir slipp på midtbanespilleren før en klubb legger £9M på bordet.
Skysports.com

Liverpool har kastet seg inn i kampen om Partizan Beograd-forsvareren Stefan Savic. Manchester City er imidlertid favoritter til å sikre seg 20-åringen fra Montenegro.
Skysports.com

Liverpool vil igjen kontakte Newcastle, og legge inn et forbedret bud på £8M for Jose Enrique, nå som Gael Clichy endte opp i Manchester City.
Mirror

Liverpool retter igjen oppmerksomheten mot Wigan-vingen Charles N'Zogbia, da det ikke virker som Tottenham er villige til å selge Aaron Lennon.
Metro

Mandag 4. juli


Liverpool og nyrike Malaga skal kjempe om Villarreal-spilleren Santi Carzola. Den lille playmakeren skal helst ønske å forbli i La Liga, men de røde skal likevel forsøke seg med et saftig bud.
SportYou.es

Liverpool skal være interessert i James Milner, etter at det ble klart at Roberto Mancini jakter spillere i den tidligere Leeds-spillerens posisjon. Milner gikk til City for hele £26 millioner i fjor sommer, og de røde skal nå vurdere å legge inn et bud.
Caughtoffside