Uke 28

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant annet spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 17. juli

Liverpool linkes til Aly Cissokho, mens Juventus og Chelsea er mulige destinasjoner for Michel Bastos. Ifølge Lyon-trener Remi Garde er det uaktuelt å selge begge spillerne.
- Dette er to spillere som okkuperer venstresiden på laget mitt, så den ene kan reise, men sannynligvis ikke begge, sa Garde etter at Lyon hadde tapt 1-3 mot de belgiske mesterne Genk i en treningskamp.
Insidefutbol.com

Middlesbrough-manager ønsker å hente keeper Brad Jones tilbake på lån. Jones ble hentet av Roy Hodgson for £2,3M forrige sommer, men har falt nedover rangstigen på Anfield.
People

Kenny Dalglish fortsetter transferpolitikken med å signere engelske spillere. Liverpool kan nå komme til å hente Lee Cattermole for £10M fra Sunderland. Spilleren er oppgitt over å ha mistet kapteinsbindet til John O'Shea, og 23-åringen kan bli det neste spillerkjøpet.
People

Lørdag 16. juli

Fiorentina kan komme til å hente Alberto Aquilani tilbake til Serie A ved å betale Liverpool for å låne ham. Trener Sinisa Mihajlovic bekreftet på sin pressekonferasne på fredag at hans lag trenger en spiller med en spillestil som Aquilani denne sesongen. Fiorentina ønsker en låneavtale med opsjon på kjøp. Aquilani tjener for øyeblikket 4 milliioner euro i året, men Fiorentina håper at spilleren går med på en lønnsreduksjon.
Football Italia

Chris Mavinga virker å være på vei til Rennes etetr at ligue 1-klubben har utkjempet Genk og Villarreal om spileerens sigantur. Renens har i orden en avtale og håper å annonsere spillertilveksten i neste uke.
TalkSPORT

Aly Cissokho kan komme til å skrive under for Liverpool i løpet av to dager. Lyon og Liverpool skal nær enighet om en overgangssum på 10 millioner euro for 23-åringen.
La Parisien

Bournemouth har tilbudt tenåringsspissen Danny Ings ny kontrakt for femte gang på et år for avfeie interesse fra Liverpool, Newcastle, Fulham og Celtic.
Mirror

Fredag 15. juli


Liverpool har øremerket Real Madrid-spissen Gonzalo Higuain som en mulig signering i sommer. De røde må forberede seg på å by minst £25M.
Footbybunker.com

Kenny Dalglish følger nøye situasjonen til Chelsea-spissen Daniel Sturridge med tanke på å komme med en henvendelse på spilleren.
Footie Online

Jose Enrique kommer til å bli solgt til mestbydende. Newcastle-manager Alan Pardew avslører at venstrebacken ikke har klart å beholde fokus på egen klubb. Spilleren har kun ett år igjen av sin kontrakt, men har nektet å underskrive ny avtale. Spanjolen er et transfermål for både Arsenal og Liverpool. Selv vil han foretrekke en klubb som skal spille i Champions League. Pardew ønsker en relativt hurtig løsning, slik at han kan reinvestere i spillere før transfervinduet stenger.
Mirror

Liverpool planlegger å forsterke stallen ytterligere. Anfield-klubben forbereder et bud på Barcelonas angriper Jeffren.
caughtoffside.com

Torsdag 14. juli


Samtaler mellom Aston Villa og Liverpool over en overgang for Stewart Downing har også inkludert innledende diskusjoner angående et mulig klubbskifte for Joe Cole. Dalglish skal senere ha samtaler med Coles agent om spillerens fremtid.
Metro.co.uk

Manchester City ser ut til å ha vunnet kampen om signaturen til FC Cartagenas 16-årige spiss Hicham Khaloua. Også Manchester United, Chelsea, Liverpool, Real Madrid, Barcelona og Malaga  har blitt linket til spilleren.
Skysports.com

Christian Poulsen kan være på vei tilbake til dansk fotball. FC København skal villig til å by £2,5M for midtbanespilleren.
Mirror


Tirsdag 12. juli


Tottenham, Liveprool og Real Madrid sies å ha vært i kontakt med Siena om Souleymane Coulibaly. Ivorianeren ble toppscorer i U17-VM. Også Manchester United skal være interessert i spilleren som verdsettes til £2M.
The Times

Det rapporteres at Liverpool er blant flere Premier League-klubber som er interessert i AIK-spissene Teteh Bangura og Mohamed Bangura.
Skysports.com

Liverpool ser ut å til vinne kampen mot Tottenham om M'Baye Niang. Tenåringen spiller for Caen og beskrives som en mindre utgave av Belgias Romelu Lukaku.
Liverpoolfc.co.za

Mandag 11. juli
 
Bournemouths Danny Ings kan være tapt både for Liverpool og Newcastle etter at Lokomotiv Moskva står beredt til å by £1,5M for spissen.
TalkSport

Liverpool har blitt fortalt at de må ut med £20M dersom de skal hente Charles N'Zogbia fra Wigan.
- Jeg har sett noen spillere bli solgt for £20M eller £30M, men Zoggy er bedre. Vi har hatt noen bud, men de er ikke i nærheten av vår verdsetting, sier Wigan-sier Dave Whelan.

Chelsea, Inter, Barcelona, Liverpool og Tottenham sies å følge Lyons midtbanespiller Michel Bastos.
- De er alle store klubber. To av dem ringte meg for å finne ut om spilleren ville være interessert og muligens snakke med han om deres prosjekt. Men dette har vært innledende samtaler, ingenting konkret. Jeg gjentar, ved slutten av uken bør vi vite mer, uttaler agent Emmanuel De Kerchove.
TeamTalk

Liverpool vil forsøke å hente Evertons Leighton Baines for å løse venstrebackproblemet.
Caughtoffside.com

Fiorentina kommer sannsynligvis ikke til å hente Alberto Aquilani så fremt midtbanespillere ikke aksepterer et betydelig lønnskutt. Aquilani tjener 3,3 millioner euro per sesong, mens Fiorentinas best betalte spillere, Sebastian Frey og Alberto Gilardino, mottar 2 millioner euro etter skatt. En mulighet er at Fiorentina kan be Liverpool om å låne Aquilani dersom Anfield-klubben går med på å betale en tredjedel av spillerens lønn.
Football Italia

Joe Cole har fått tilbud om en fireårskontrakt av Hamburg SV. Overgangen kan komme til å koste inntil 12 millioner euro for den tyske Bundesliga-klubben.
L'Equipe

Leicester-manager Sven Göran Eriksson er i samtaler med Paul Konchesky om en £1,5M-overgang. Den 30-årige backen er forberedt på å ta et betydelig kutt i ukelønnen på £40000 for å få fart på karrieren.
Daily Mirror

Raul Meireles og Alberto Aquilani venter på tilbud fra henholdsvis Inter og Fiorentina denne uken.
Daily Mail

Arsene Wenger bekrefter at Lille-spissen Gervinho har signert for Arsenal.
Skysports.com