Uke 3

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte transferrykter fra nettsteder og aviser, enten det er spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 23. januar

Romelu Lukakus agent bekrefter at flere klubber viser interesse for hans klient. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Liverpool, Tottenham og Arsenal er alle ivrige etter å sikre seg 17-åringen. - Det foreligger ikke noe konkret tilbud eller noen avtale. Jeg har veldig god kontakt med Manchester City, men de er ikke den eneste klubben som har spurt om ham. City har bedt meg om å holde dem informert, men det er også andre klubber som er interessert, sier Lukakus agent Christophe Henrotay.
Sport

Liverpool skal ha hatt speidere på plass for å følge Middlesbroughs 18 år gamle ving Cameron Park i hans debut mot Bristol City i forrige uke. Liverpool skal etterpå ha forhørt seg om tenåringen.
Sunday Mirror

Liverpool jakter fortsatt Charles N'Zogbia, men er kun villig til å betale halvparten av de £15M som Wigan forlanger.
People

Arsenal, Aston Villa og Liverpool skal ifølge rapportene følge situasjonen rundt CSKA Moskvas japanske landslagsspiller Keisuke Honda med stor interesse. Atletico Madrid viser også interesse for den 24 år gamle midtbanespilleren.
Skysports.com

Lørdag 22. januar

Arsenal er i ferd med å vinne kampen om Southampton-talentet Alex Oxlade-Chamberlain. 17-åringen besøkte Arsenals treningsfelt i går, hvor han møtte Gunners-manager Arsene Wenger. Han vil sette signaturen sin på en £10M-overgang kommende onsdag. En rekke Premier League-klubber, inkludert Liverpool, Newcastle og Manchester City, har jaktet spilleren.
Daily Mail

Fredag 21. januar

Avram Grant ser gjerne at Joe Cole kommer til West Ham.
- Jeg ville bli glad for å få ham hit. Han spilte under meg i Chelsea, og hadde kanskje sin beste seong da. Han er en god gutt. Jeg liker ham, men han tilhører Liverpool, uttaler Grant.
Daily Mirror

Liverpool blir linket til Gervinho, men spissen har ingen planer om å forlate Lille denne måneden.
- Jeg kommer på ingen måte til å dra fra Lille nå, sier Gervinho.
Skysports.com

Jose Mourinho har kommet på kant med Real Madrid-direktør Jorge Valdano etter bare seks måneder i klubben, noe som har satt fart i spekulasjoner om at portugiseren er aktuell for jobben som Liverpool-manager når Kenny Dalglish sin midlertidige kontrakt opphører etter sesongslutt.
Footylatest.com

Det ligger an til budkrig mellom Liverpool og Tottenham om Inter Milans Sulley Muntari. Den 26 år gamle ghaneseren verdsettes til £10M.
Metro

Torsdag 20. januar

Paul Konchesky kan bli sendt tilbake til Fulham som en del av en overgangsavtale der Clint Dempsey går motsatt vei.
Metro

Blackpool-manager Ian Holloway mener det er opp til ham, ikke Charlie Adam selv, å avgjøre om midtbanespilleren går til Liverpool eller Aston Villa denne måneden.
Sport.co.uk.

Standard Lieges 20-årige høyreback Daniel Opare følges av flere Premier League-klubber, deriblant Liverpool.
Sport.co.uk

Liverpool skal være på alerten etter at Dimitri Payets kontraktsforhandlinger med Saint Etienne har brutt sammen. 23-åringen følges nøye av Damien Comolli. Høyrevingen, som har kontrakt med den franske klubben til 2013, følges også av Inter, Paris St Germain og Aston Villa.
Daily Mail

Liverpool, Paris St Germain, Marseille og Lyon følger alle med på utviklingen til Sochaux 20 år gamle algeriske landslagsspiller Ryad Boudebouz.
Skysports.com

Wolfsburg står klare til å kjøpe Paul Konchesky fra Liverpool.
Footylatest.com

Joe Cole kan være på vei bort fra Liverpool. Tottenham viser interesse for midtbanespilleren.
Footylatest.com

Flere Premier League-klubber har kommet med forespørsler rundt Paul Koncheskys situasjon i Liverpool, etter at venstrebacken ikke har fått tillit under Kenny Dalglish.
Skysports.com

Paul Koncheksy kan komme til å bli lånt ut til gamleklubben Fulham for resten av sesongen, da Liverpool forsøker å finne måter å bli kvitt venstrebacken på. En retur til Fulham er eneste mulighet i Premier League, da Konchesky ikke kan representere tre klubber i toppdivisjonen i samme sesong. Konchesky kan imidlertid gå på nødlån til en Championship-klubb etter at transfervinduet stenger.
Daily Mail

Onsdag 19. januar

Det virker som Manchester City har vunnet kampen mot Chelsea og Liverpool om Romelu Lukakus underskrift. Rapporter i Sport Foot Magazine antyder at representanter for Lukaku har forhandlet med Manchester City de siste 15 dagene, og at 17-åringen vil bli City-spiller i juli.
ITV

Fiorentina er interessert i Milan Jovanovic. Den italienske klubben er oppmerksomme på at Jovanovic er tilgjengelig for transfer, og ønsker ham på lån. Jovanovics landsmann, Sinisa Mihajlovic, er Fiorentinas trener, og det er han som ønsker å hente Jovanovic til Serie A.
Tribalfootball.com

Dersom Liverpool ikke får signert Luis Suarez, vil de gå for Anderlechts talentfulle 17-åring Romelu Lukaku.
The Guardian

AS Romas førstelagstrener, Claudio Ranieri, siteres i italiensk presse på at han er glad for å bli linket til den permanente managerjobben i Liverpool. - Jeg er glad for at en klubb som Liverpool har meg i tankene, uttaler han.
Sportingo.com

Adam Hammills nært forestående overgang fra Barnsley til Wolverhampton har satt fart i spekulasjonene om at Wolves-vingen Matt Jarvis er på vei til enten Everton eller Liverpool.
Daily Mail

Tirsdag 18. januar

West Ham ønsker å låne Joe Cole fra Liverpool ut sesongen.
ESPN

Liverpool og Tottenham seiler opp som kandidater til å sikre seg Bayern Münchens defensive midtbanespiller Mark van Bommel.
IMScouting

Mandag 17. januar

Liverpool har kommet med en henvendelse på Aston Villas kantspiller Stewart Downing.
Skysports.com

I følge rapporter i Nederland skal Liverpool ha lagt inn et offisielt bud på Ajax-spissen Luis Suarez.
De Telegraaf