Uke 32

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 14. august

Liverpool følger Celtic-vingen Paddy McCourt. Anfield-klubben ønsker også å hente inn en spiss og en midtstopper, men må selge før de kan kjøpe.
Daily Mail

Liverpool skal ha forhørt seg med Chelsea om muligheten for å kjøpe midtstopper Alex, etter å ha gitt opp forsøket på å sikre seg Ryan Shawcross fra Stoke.
Caughtoffside.com

Blackburn, Tottenham, Liverpool, Newcastle, Sunderland, West Bromwich, Everton og Bolton skal alle følge Standard Lieges midtstopper Eliaquim Mangala med argusøyne. 20-åringen startet karrieren som spiss, men ble så flyttet ned til venstreback og siden inn i midtforsvaret hos Standard Liege. Han er fast inventar på det franske U21-landslaget.
Click Liverpool

Lørdag 13. august

Liverpool har ifølge rapportene lagt inn et bud på £12M for Boltons midtstopper Gary Cahill. David N'Gog skal være tilbudt Bolton som en del av betalingen.
Click Liverpool

Kenny Dalglish har blokkert et salg av David N’Gog for £4M til Bolton fordi Liverpool ennå ikke har funnet en erstatter for franskmannen. De røde avslo budet fra “The Trotters”, men Anfield-klubben kommer til å selge dersom de får inn en ny spiss før overgangsvinduet stenger.
Daily Mirror

Kenny Dalglish har identifisert Stoke Citys Ryan Shawcross som et hovedtransfermål  når det gjelder midstoppere. Men et bud på £10M vil sannsynligvis ikke være nok ettersom Stoke verdsetter spilleren til £18M. Midlands-klubben er heller interessert i å kjøpe spillere fremfor å selge.
Daily Mail

Fredag 12. august

AC Milan har tatt kontakt med Liverpool om en mulig overgang for Alberto Aquilani. Rapporter fra Italia antyder at AC Milan er villig til å betale £7,5M for midtbanespilleren. Liverpool vil nok ha minst £10M for 27-åringen som kostet £17M for to år siden.
TalkSPORT

Danny Wilson kom til Liverpool fra Rangers i fjor sommer, men har slitt med å få spille regelmessig for de rødes førstelag. Rangers-manager Ally McCoist er en stor beundrer av Wilson, og han utelukker en låneovergang for 19-åringen .
- Danny er en spiller vi kjenner meget bra til. Han er et stort talent og kommer bare til å bli bedre. Det er noe jeg ikke vil utelukke, sier McCoist.
Skysports.com

Bolton står klare til å øke sitt bud på David N'Gog, etter å ha fått avslag fra Liverpool på et bud på £3.5M i går.
Daily Express

Torsdag 11. august


Arsenal ligger best an i kampen om Birminghams midtstopper Scott Dann. Liverpool har ikke råd til å hente flere spillere før de har trimmet troppen.
Skysports.com

17-årige Zaine Pierre ser ut til å havne i Spania eller Italia. Midtbanespilleren fra karibiske St. Lucia har vært på prøve i Arsenal, Liverpool, Tottenham, Manchester City og Stoke de seneste 12 månedene, men vil ikke få arbeidstillatelse i England.
Skysports.com

Liverpool jakter den franske U21-landslagsspilleren Loris Nery. De røde ønsker å sikre seg backen på en langtidskontrakt, for så å låne 20-åringen tilbake til St Etienne.
L'Equipe

Arsenal har åpnet samtaler med Birmingham-stopper Scott Dann, og håper å kapre scouseren foran nesa på Liverpool.
Sky Sports

Onsdag 10. august

Emiliano Insua kommer antagelig til å bli solgt straks Kenny Dalglish får hentet inn en ny venstreback. Cesena, Genoa og Fiorentina skal være interessert i argentineren.
tribalfootball.com

Real Madrid vil ha 7 millioner euro for Fernando Gago. Liverpool og Inter er blant klubbene som kan tenke seg midtbanespillerens tjenester.
Marca

Liverpool har kommet med en henvendelse på Borussia Dortmund-forsvarer Neven Subotic. De røde skal ha spurt Bundesliga-klubben om hva de verdsetter den 22 år gamle midtstopperen til.
Caughtoffside.com

Liverpool kan komme til å hente inn flere nye spillere før transfervinduet stenger, og vurderer å gi Arsenal kamp om Birmingham-stopperen Scott Dann.
Liverpool Daily Post

 LiverLiLiLiverpool kan komme til å legge inn bud på Porto-backen Alvaro Pereira. Paris St Germain er også ute etter den 25 år gamle uruguayanske landslagsspilleren.
Insidefutbol.com

Tirsdag 9. august

Liverpool vurderer å hente den erfarne tyske midtstopperen Per Mertesacker. Den 26-årige Werder Bremen-spilleren antas å ville koste £8M.
Caughtoffside.com

Liverpool er klare til å starte samtaler med Birmingham om en overgang for midtstopper Scott Dann. De røde ønsker å styrke forsvarsrekka med 24-åringen før ligaåpningen mot Sunderland til helgen.
Daily Mail

Mandag 8. august

David N'Gog er fortsatt et aktuelt transfermål for Bolton.
The Guardian

Den argentinske midtbanespilleren Lucas Biglia linkes til Liverpool. Den defensive midtbanespilleren har i dag tilhold i Anderlecht.
EatSleepSport