Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 21. august

Liverpool og Tottenham ser ut til å tape kampen om underskriften til Caens førstelagsspiss M'Baye Niang nå som Real Madrid nå har meldt seg på i kampen om 16-åringen.
People

Lørdag 20. august

Liverpool er villig til å la Alberto Aquilani forlate klubben for kun 7 millioner euro. Spilleren kan nå være nærmere en overgang til AC Milan.
Gazetta dello Sport

Liverpool, Fulham og QPR er alle imponert over Manchester Citys 18-årige midtbanespiller Abdul Razak. Den tidligere Crystal Palace-spilleren har bare 12 måneder igjen av sin kontrakt med "The Citizens".
Skysports.com

Fredag 19. august

Liverpool antas å kjempe med Arsenal om signaturen til Lazios spiss Mauro Zarate. Serie A-klubben vi lytte til bud på argentineren etter at de hentet Djibril Cissé og Miroslav Klose tidligere i sommer. Prisforlangende på cirka 20 millioner euro (£17,4M)  skal imidlertid være et problem for flere klubber. Arsenal og Liverpool vil neppe gå med på et slikt utlegg.
Fanatix

Det kan gå mot et spillerbytte mellom Chelsea og Liverpool, der Raul Meireles og Daniel Sturridge rett og slett bytter arbeidsgiver.
Caughtoffside.com

Philipp Degen kan komme til å skrive under for QPR i dag.
Caughtoffside.com

Rayo Vallecano jakter Liverpool-spiss Daniel Pacheco. Nykommerne i den spanske toppdivisjonen ønsker å hente angriperen hjem til Spania.
Onda Cero

Torsdag 18. august

Tottenham vil gjøre et ambisiøst forsøk på å hente tre spillere fra Liverpool dersom Lucas Modric skulle forsvinne fra White Hart Lane. Spurs ønsker å bruke Modric-pengene på Joe Cole, Dirk Kuyt og Lucas Leiva.
Fanatix

Liverpool har blitt linket til Stokes midtforsvarer Ryan Shawcross, og spesielt etter at Midlands-klubben hentet Jonathan Woodgate og Matthew Upson i sommer. Manager Tony Pulis er imidlertid ikke under press for å selge.
- Vi har ikke behov for å selge Ryan. Vi ønsker å bruke penger dersom vi kan. Jeg tror formannen og styret har gjort det klart at intensjonene er å forbedre troppen i år. Vi er fornøyd med forsvarerne vi har. Nå må vi forsterke midtbanen og angrepsrekken, sier Tony Pulis.
Daily Mail

Liverpool og Tottenham følger utviklingen til den unge Celtic-spilleren James Forrest. Den 19 år gamle vingen er inne i sin andre hele sesong for Neil Lennons lag.
Fanatix

Kilder på Merseyside antyder at Liverpool forbereder et bud på Sochaux-spilleren Ryad Boudebouz, som erstatter for David N'Gog som er på vei til Bolton. Den algeriske landslagsspilleren er tilgjengelig for 7 millioner euro.
The Bolton News

Kenny Dalglish er nær ved å hente Bolton-forsvarer Gary Cahill til Anfield. Liverpool byr £10M + David N'Gog, samt Raheem Sterling på lån.
Daily Mail

Onsdag 17. august

Kenny Dalglish står klar til å by £14M + David N'Gog for Bolton-stopper Gary Cahill.
Sportsvibe.co.uk

Liverpool viser interesse for den allsidige Tottenham-forsvareren Vedran Corluka.
Caughtoffside.com

Liverpool, Tottenham og Arsenal følger med interesse kontraktssituasjonen til spissen Hugo Rodallega i Wigan. The Mirror hevder at Rodallega nekter å skrive under en ny kontrakt. Colombianerens nåværende avtale løper ut etter sesongslutt.
Click Lancashire

Ifølge ryktene har Premier League-klubbene Liverpool og Manchester City sendt speidere for å følge Coventrys Gael Bigirimana. Den Burundi-fødte midtbanespilleren har en kontrakt til 2014 på Ricoh Arena og har spilt samtlige kamper for Midlands-klubbens førstelag denne sesongen.
Coventrycity-mad.co.uk

Tirsdag 16. august

West Ham er interessert i Liverpool-angriper David N'Gog.
Talksport

Fra Italia rapporteres det at AC Milan har gitt opp forsøket på å hente Alberto Aquilani. Serie A-klubben ville ikke betale midtbanespillerens lønn. Det antydes også at italienerne bare ønsket å å låne 27-åringen. Liverpool var ivrig etter å selge for å få igjen noen av de £17M som Anfield-klubben betalte AS Roma i 2009. AC Milan retter nå oppmerksomheten mot Fiorentina Riccardo Montolivo.
TalkSPORT

Liverpool sies å ha kommet en forespørsel på kantspilleren Paddy McCourt. 27-åringen scoret to flotte mål i Nord-Irlands 4-0-seier mot Færøyene i forrige uke. Celtic ønsker ikke å selge McCourt, men det gjenstår å se om Liverpool følger opp interessen med et bud på nordiren.
Skysports.com

Liverpool vil etter rapportene tilby £10M pluss midtbanespilleren Christian Poulsen i et forsøk på å hente Stoke-forsvareren Ryan Shawcross til Anfield. Liverpool har tildigere fått avslått et bud på £10M for midtstopperen.
Caughtoffside.com

Mandag 15. august

Chelsea vurderer å legge inn et bud på Liverpools Raul Meireles. Den 28 år gamle portugiseren skal være verdsatt til £12M av Anfield-klubben, og Chelsea-manager Andre Villas-Boas kjenner midtbanespilleren godt fra sin tid i Porto.
Daily Mail

Bolton forbereder et bud på £4M for David N'Gog. Budet skal også inneholde klausuler som kan medføre Bolton må ut med mer penger etter hvert. Dette etter at Lancashire-klubben fikk et bud på £3,5M avslått av Liverpool.
The Times

Arsenal vurderer å hente Joe Cole tilbake til London, nå som de mister både Cesc Fabregas og Samir Nasri.
Fanatix