Uke 39

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 2. oktober

Kenny Dalglish er klar til å låne ut den 19-årige midtstopperen Danny Wilson til en klubb i Championship.
People

Etter rapportene planlegger Liverpool å hente Chelseas Solomon kalou og Manchester Citys Adam Johnson i januar.
Caughtoffside.com

Fredag 30. september

Steven Gerrard er ønsket av den styrtrike russiske klubben Anzhi Makhachkala.
- Vi vil snakke om navn som Lampard, Gerrard og Pires, sier spillende trener Roberto Carlos.
Daily Mail

Torsdag 29. september

Liverpool håper å sikre seg Sao Paulo-spilleren Lucas i januar. Kilder nær den brasilianske klubben mener at et bud på 22 millioner euro vil være nok til å få tilslaget.
Sportsvibe

Liverpool kan komme til å by på Håvard Nordtveit. Den defensive midtbanespilleren spiller for Borussia Moenchengladbach, men har en fortid i Arsenal.
Footylatest.com

Onsdag 28. september

Rapporter fra Frankrike antyder at Liverpool og Juventus sendte speidere for se Aly Cissokho spille mot Dinamo Zagrep i Champions League i går. 24-åringen ble sterkt linket til Liverpool i sommer. Kenny Dalglish må skynde seg å signere Lyon-spilleren i januar ettersom Juventus også er interessert. Lyon ønsker å beholde spilleren, men vil ikke sette kjepper i hjulene dersom de mottar et godt bud.
TalkSPORT

Nyrike Malaga forbereder et bud på Pepe Reina, og det skal være så godt at Liverpool vanskelig kan avslå. Budet kan komme til å ligge på rundt £20M.
Footylatest.com

Tirsdag 27. september

Liverpool og Stoke er blant klubbene som følger situasjonen til Leicester City-spissen Jeffrey Shlupp. Den tyske U19-landslagsspilleren har allerede scoret 4 mål så langt denne sesongen, og Leicester skal nå ønske å tilby han en langtidskontrakt.
The Mirror

Liverpool skal ønske seg den brasilianske angriperen Damiao i januar. Tottenham skal også jakte 22-åringen fra Internacional, som har en prislapp på £22 millioner.
Daily Mail

Liverpool er forberedt på å låne ut Jonjo Shelvey. Cardiff, Coventry, Birmingham, Hull og Middlesbrough er blant flere klubber som er interessert i 19-åringen.
Daily Mail

Liverpool og Tottenham er interessert i den brasilianske spissen Leandro Damiao.
Goal.com