Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Søndag 9. oktober

Manchester City og Liverpool er begge interesserte i den uruguayanske vingen Gaston Ramirez, som til daglig spiller i italienske Bologna.
Click Manchester

Liverpool og Arsenal vil kjempe om underskriften til Chelsea-spiss Salomon Kalou i januarvinduet. 26-åringen fra Elfenbenskysten er inne i sitt siste kontraktsår på Stamford Bridge, og skal være tilgjengelig for £6M.
Sunday Mirror

Lørdag 8. oktober

Liverpool skal nå være villige til å betale de £12M som Bolton forlanger for den 25 år gamle midtstopperen Gary Cahill.
Footylatest.com

Fredag 7. oktober

Torinos forsvarsspiller Angelo Ogbonna er smigret over å bli linket til Liverpool. 23-åringen har nigeriansk opprinnelse, men har U21-landskamper for Italia. Også Juventus sies å være interessert i spilleren som er verdsatt til 10 millioner euro.
- Jeg er smigret over interessen fra klubber, men jeg vil fortsette å jobbe hardt for Torino i Serie B. Liverpool er en drømmeklubb. Hvis de er interessert i meg, er det kjempebra. Jeg elsker Premier League. En dag spiller jeg kanskje i ligaen. Vi alle vet at det er en fantastisk liga, sier Ogbonna.
Skysports.com

Liverpool vurderer å hente den tidligere Utrecht-spissen Ricky van Wolfswinkel til Anfield. Nederlenderen storspiller nå for Sporting Lisboa, hvor han har gjort en rekke mål i den portugisiske toppserien denne høsten. Van Wolfswinkel er også et høyaktuelt transfermål for Manchester United.
Click Manchester

Liverpool vurderer å legge inn et bud på rundt £10M for nederlenderen Luuk de Jong. Den 21 år gamle spissen til FC Twente har blitt finsiktet av Damien Comolli. Franskmannen har speidet på angriperen i en rekke kamper.
Caughtoffside.com

Torsdag 6. oktober

Vingen Danijel Pranjic skal være misfornøyd med tilværelsen i Bayern München, og 29-åringen linkes nå til en januarovergang til Liverpool. Kroatens kontrakt med Bundesliga-klubben løper ut til sommeren.
Sportsvibe.co.uk

Onsdag 5. oktober

Tottenham vil forsøke seg med et ambisiøst bud på Liverpools høyreback Glen Johnson i januar.
Footy Bunker

Tirsdag 4. oktober

Liverpool jakter japaneren Shinji Kagawa. Den 22 år gamle midtbanespilleren til Borussia Dortmund skal også være i søkelyset til Manchester United, AC Milan og Juventus.
Talksport

Mandag 3. oktober

Rapporter fra tysk presse melder at speidere fra Liverpool nylig har satt øynene på Borussia Dortmunds Mario Gotze. Det ryktes at Arsenal fikk avslått et bud på £35M for tenåringen i sommer.
Footylatest.com