Uke 42

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, blant spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Fredag 21. oktober

Eden Hazard er en av de mest ettertraktede spillerne i Europa for øyeblikket. Ifølge Jean-Michel Vandamme, akademidirektør hos Lille, har man tro på at man skal kunne greie å holde på den 20-årige belgieren i hvert fall fram til sommeren. "Kjøperen vil måtte komme opp med mye penger - la oss si at han pr i dag ikke vil få for mindre enn £40M." Chelsea og Inter skal være de siste som har vist interesse. Manchester City, Arsenal og Liverpool skal også ha spilleren i søkelyset.
Daily Mirror

Torsdag 20. oktober

Den ghanesiske høyrebacken Samuel Inkoom hevder han er på vei til å skrive under for Liverpool. Han kommer i så fall fra ukrainske Dnipro.
Eatsleepsport.com

Onsdag 19. oktober

Liverpool, Manchester United og Chelsea viser alle interesse for River Plate-spilleren Lucas Ocampos. Chelsea skal være villige til å betale hele 17 millioner euro for spilleren som kan opptre både på vingen og som spiss. 17-åringen imponerer for tiden i argentinsk andredivisjon.
Click Manchester

Liverpool ser ut til å vinne drakampen om det sør-amerikanske stjerneskuddet Andy Polo. Det forventes at tenåringen vil komme til Anfield allerede i november. Klubber som Real Madrid og Arsenal har sendt speidere til Peru for å følge spissen. Han debuterte for Universitario i en alder av 16 år. Polo, og går under kallenavnet La Joya ("Juvelen"). Han har gjort tre mål på 13 kamper, og sammenlignes Brasil-stjernen Robinho. Det ser nå ut til at spilleren vil reise til Anfield i november, når sesongen er over i Peru. Han vil så tilbringe en måned på prøvespill, før det antas at han vil signere en langtidskontrakt med Liverpool.
Talksport

Tirsdag 18. oktober

Liverpool vurderer et £10M-bud for Newcastles Ryan Taylor i januar. 27-åringen har storspilt som høyreback denne sesongen, og kan også spille høyreving.
Caughtoffside.com

Liverpool blir linket til PSV Eindhovens stjerneskudd, den 20 år gamle offensive midtbanespilleren Georginio Wijnaldum.
Sportsvibe.co.uk

Liverpool og Newcastle følger fortsatt Crystal Palace-spiss Wilfried Zaha med stor interesse. Liverpool og de to Manchester-klubbene følger også nøye utvikllingen til den 15 år gamle Derby-angriperen Mason Bennett.
Caughtoffside.com