Uke 43

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool.

Lørdag 29. oktober

Liverpool blir linket til en overgang for Newcastles Fabricio Coloccini, men manager Alan Pardew jobber med å forlenge spillerens kontrakt.
- Liverpool liker å se på våre spillere, gjør de ikke? Jeg ønsker ikke å tilføye noe mer enn at han har vært fremragende for oss som kaptein og spiller. Vi er i forhandlinger med ham om en ny kontrakt, sier Alan Pardew.
The Mirror

Torsdag 27. oktober

Damien Comolli skal følge situasjonen til Newcastle-stopper Fabricio Coloccini nøye, og skal vurdere argentineren som et alternativ for forsterkning av midtstopperplassen.
The Mirror

Reservelagets midtstopper Stephen Sama er ønsket av Preston på lån.
Daily Mirror

Onsdag 26. oktober

Damien Comolli ønsker å hente inn en ny midtstopper i januar. Brightons Lewis Dunk og Torinos Angelo Ogbonna er potensielle kandidater. Ogbonna er klar over Liverpools interesse, og har allerede snakket om muligheten for å flytte til Anfield. Kilder i Torino hevder at Ogbonna er Comollis fremste transfermål foran talentfulle Dunk.
Tribalfootball.com

Liverpool skal ligge foran Manchester United i kampen om underskriften til Wycombes 15-årige kantspiller Jordan Ibe. Den yngste spilleren i League One-klubbens Football League-historie har allerede fått sjansen på førstelaget. Han var tidligere i sesong på prøve i Liverpool. Fulham og Manchester City er også interessert i talentet.
- Jordan er meget spesiell. Han har kommet som en rakett denne sesongen. Mange klubber er interessert i ham. Han er meget rask, dyktig og spiller på kanten. Liverpool likte det de så av ham, men han går fortsatt på skolen og er lykkelig i Wycombe fordi han er med på laget, noe som ikke ville skjedd i Liverpool eller Man United, uttaler en kilde.
Goal.com

Andy Polo fra Universitario de Deportes i Peru ser ikke ut til å havne i Arsenal eller Liverpool. Hans agent avslører at spilleren er på vei til Tyskland
- Det er to klubber i Tyskland som er veldig interessert i Andy, og det er svært nær enighet , uttaler agent Borja Gonzalez.
TalkSport

Tirsdag 25. oktober

Liverpool ligger foran Chelsea i kampen om signaturen til Seyi Ojo. Den 14-årige midtbanespilleren fra MK Dons er verdsatt til £2M.
Daily Mirror

Mandag 24. oktober

Liverpool vurderer å hente Fabio Coloccini i januar. Midtstopperens kontrakt med Newcastle utløper etter 2012/13-sesongen.
Footylatest.com

Liverpool og Tottenham fortsetter å følge Werder Bremens tyske landslagsspiller Marko Marin. Arsenal og Chelsea er også interessert i midtbanespilleren.
Daily Mail